Rahmi Özkan'ın üzücü haberini Müge Anlı duyurdu: Maalesef kaybettik

Rahmi Özkan'ın üzücü haberini Müge Anlı duyurdu: Maalesef kaybettik

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hukuki konularda görüşlerine başvurulan avukat Rahmi Özkan'ın canlı yayınlara çıkmamasının nedeni belli oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Müge Anlı, ünlü avukatın kız kardeşi Melahat Güney'in hayatını kaybetmesi dolayısıyla Rahmi Özkan'ın bir süre ekranlarda yer almayacağını açıkladı. İşte, Rahmi Özkan hakkında son durum...

Televizyon ekranlarında gündüz kuşağının en çok izlenen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında üzücü bir gelişme yaşandı. Programda yaşanan adli olaylarla ilgili hukuki bilgiler veren avukat Rahmi Özkan, bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Geçen yıl da rahatsızlığı dolayısıyla canlı yayınlara çıkmayan ünlü avukatın bu kez üzücü bir gelişme nedeniyle programda yer almadığı öğrenildi.

RAHMİ ÖZKAN NEDEN PROGRAMA KATILMIYOR?

Müge Anlı, Rahmi Özkan'ın bir süredir hastanede tedavi gören ablası Melahat Güney'in hayatını kaybettiği duyurdu.

Ünlü sunucu, "Çok değerli avukatımız Rahmi Özkan'ın ablası hayatını kaybetti. Başı sağ olsun, ailesine Allah'tan sabır ve başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

Anlı açıklamasının devamında, "Oruç Baba'nın yanında evi var diye bahsediyorduk hatırlar mısınız? Beni de en son iftara çağırmıştı. Canım benim nurlar içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

6086675a4e3fe10958e255f7.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN