Yadigar Kepçe kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yeliz Kibiz bulundu mu?

Yadigar Kepçe kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yeliz Kibiz bulundu mu?

Yadigar Kepçe-Yeliz Kibiz olayı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vurdu. İmam nikahlı eşi Yeliz Kibiz'in kaybolduğunu dile getiren Yadigar Kepçe'nin dolandırıcı olduğu iddia edildi. İmam, İETT personeli, polis gibi farklı meslekte çalışıyormuş gibi kendini gösteren adamın eski eşi de, evli olduğu yıllarda şiddet gördüğünü söyledi. İşte, Yadigar Kepçe hakkında bilgiler...

Sosyal medya sahte imam Yadigar Kepçe'yi konuşuyor... Müge Anlı'nın programına, sevgilisi Yeliz Kibiz'in bulunması için başvuran Yadigar Kepçe'nin sahte imamlık yaparak pek çok kişiyi kandırdığı öne sürüldü. Yıllar önce 'Sıcağı Sıcağına' programına da çıktığı ileri sürülen Yadigar Kepçe hakkındaki pek çok iddia ortaya atıldı.

0x0-muge-anli-canli-yayinina-ihbar-yagdi-sevgilisi-yeliz-kibizi-aramaya-gelen-yadigar-kepce-suc-makinesi-cikti-sicagi-sicaginaya-da-katilmisti-1638173757116-001.jpg

YADİGAR KEPÇE'NİN HAYAT HİKAYESİ

Yadigar Kepçe 1951 yılında Sivas'ta dünyaya geldi.

2.5 yıldır beraber yaşadığı imam nikahlı eşi Yeliz Kibiz'in kaybolduğunu belirterek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Yadigar Kepçe'nin suç geçmişi kabarık çıktı.

44 yaşındaki kadınla bir pastanede tanıştıktan sonra gönül ilişkisi kurduklarını dile getiren Yadigar Kepçe, "Psikolog ilaçlar verdi onları kullanmadı. Nikah kıymak istedim ama onu da kabul etmedi. Babasından maaş alıyormuş. O yüzden istemedi" diye konuştu. İmam nikahlı eşiyle aralarında hiçbir sorun olmadığını iddia eden adam, Yeliz Kibiz'in bir an önce bulunmasını istedi.

0x0-muge-anli-canli-yayinina-ihbar-yagdi-sevgilisi-yeliz-kibizi-aramaya-gelen-yadigar-kepce-suc-makinesi-cikti-sicagi-sicaginaya-da-katilmisti-1638173755795-001.jpg

YADİGAR KEPÇE'NİN MESLEĞİ NE?

Canlı yayına bağlanan izleyicilerin ihbarlarıysa konuyu farklı bir noktaya taşıdı. Yeliz Kibiz'i arayan Yadigar Kepçe'nin dolandırıcı olduğuna yönelik iddiaların ardı arkası kesilmedi.

Eski eşi Nursel Demir, Yadigar Kepçe'nin; imam, polis, İETT personeli gibi çeşitli meslek gruplarına ait kimlikler taşıdığını söyledi. Evliliğinde şiddet gördüğünü de ifade eden Nursel Demir, "2002'de evlendim bu adamla, 20 yıl evli kaldım. Biz evlenmeden önce de sahte hocalık yapmış. Muska da yazıyordu. Orhan Ergin ismiyle sahte bir kimliği vardı. Ne bana baktı ne çocuklarıma baktı. Sürekli şiddet uyguluyordu. Benden önce de evliymiş, 2 çocuğu daha var. O kadın için de programlara çıkmış. 'Sıcağı Sıcağına' programına. Bu kimlikle insanları dolandırıyordu" diye konuştu.

61a5d8844e3fe017f8d85957.jpg

YELİZ KİBİZ BULUNDU MU?

İstanbul Pendik'te Yadigar Kepçe ile birliktelik yaşayan 4 çocuk annesi Yeliz Kibiz'den 8 gündür haber alınamıyor. Genç kadının arama çalışmaları devam ederken Müge Anlı'nın belirttiklerine göre Yadigar Kepçe'nin 8 ay önce yine programa başvurduğu ve Yeliz Kibiz hakkında 'beni dolandırdı' dediği ortaya çıktı.

2 yıldır Silivri'de yaşadığını söyleyen bir izleyici, kayıp Yeliz Kibiz'i Silivri'de dilenirken gördüğünü ileri sürdü. Olayda ihbarlar böyle bitmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN