Esra Erol-Müge Anlı kavgasında gerçek ortaya çıktı! Bakın Müge Anlı ne itiraf etti?

Esra Erol-Müge Anlı kavgasında gerçek ortaya çıktı! Bakın Müge Anlı ne itiraf etti?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2 sezondur işlenen DJ Gezgin cinayetinin sırrı hala çözülemedi. Katil zanlılarının arandığı yayında Müge Anlı, yayında kendisini başka programa çıkmakla tehdit eden kişiye şoke eden bir yanıt verdi. Uzun yıllardır program konsepti nedeniyle aralarının kötü olduğu Esra Erol'a da üstü kapalı zeytin dalı uzattı. Bakın Müge Anlı, yıllardır muammaya dönen tartışma için ne söyledi?

DJ Gezgin olarak bilinen radyocu Mehmet Karahan cinayeti 2017 yılından bu yana hala gizemini korurken, taraflar Müge Anlı ile Tatlı Sert programında karşılıklı suçlamalara devam ediyor. Katil zanlısının arandığı yayında şaşırtan bir gelişme de yaşandı. Bakın Müge Anlı, yayın yapan diğer rakipleri için ne söyledi?

1447670.jpg

MÜGE ANLI'DAN ESRA EROL GÖNDERMESİ

2017 yılında öldürülen ve bilinmeyen bir yere gömülen DJ Gezgin cinayetinde her gün akıl almaz detaylar ortaya çıkarken, Müge Anlı'da 2 sezondur bu cinayeti aydınlatmak için ekranlara taşıyor. Fail olarak suçlanan Cemal Durmaz, yayında kendini savunurken, Anlı'yı tehdit eden bir açıklama yaptı.

hasret-bitti-yeni-sezonda-izleyicisiyle-bulusan-15221578-2633-m-001.jpg

ANLI'DAN YAYINDA "DÜŞMAN DEĞİLİZ" AÇIKLAMASI

Uzun zamandır aynı kanalda program yapan Müge Anlı'nın Erol ile program yüzünden tartışma yaşadığı ve aralarının kötü olduğu iddia edilmişti.

esrv.jpg

İkili daha önceki yayınlarında birbirlerine gönderme yaparak bu tartışma olaylarını güçlendirmişti.

3516135-73e9b8aa1f84f33fde92c1041c476b87.jpg

Tüm bunlar yaşanırken, Anlı'dan kendisi ile aynı programları sunan sunuculara üstü kapalı gönderme yaptı. "Düşman değiliz" diyen Anlı, kimse ile sorunu olmadığını vurguladı.

1200x627-muge-anli-ile-tatli-sert-23-haziran-persembe-canli-izle-1655970091618.jpg

MÜGE ANLI'DAN RAKİPLERİNE ZEYTİN DALI

DJ Gezgin cinayetiyle suçlanan Cemal Durmaz, "Beni dinliyorsanız başka yayına çıkacağım" diyerek Müge Anlı'yı yayında başka programa çıkmakla tehdit etti. Anlı ise buna karşılık "Yayın yapan arkadaşlarımızla hepimiz arkadaşız. Başka kanallarda başka saatlerde yayın yapınca düşman sanıyorsunuz. Biz hepimiz arkadaşız. 30 yıldır bu mesleğin içindeyiz. Yıllarca beraber çalışmışız. Yemek yemişiz. Nereye çıkacaksınız" diyerek arkadaşlarına gönderme yaptı.

mugeanliatv.jpg

GÖZLER ESRA EROL'A DÖNDÜ

Anlı'nın bu açıklamasıyla gözler tartışmalı olduğu Esra Erol'a döndü. Anlı'nın bu açıklaması sonrası Erol ile buzları erittiği iddia edildi. Düşman olmadıklarını söyleyen Anlı, tartışma olaylarına da son verdi. Sizce Esra Erol bu konuda ne yapmalı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN