Müge Anlı'nın dostu Şevki Sözen'den yürek yakan paylaşım! Görenler gözyaşlarını tutamadı

Müge Anlı'nın dostu Şevki Sözen'den yürek yakan paylaşım! Görenler gözyaşlarını tutamadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ünlü doktoru Şevki Sözen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Müge Anlı'nın sağ kolu olan Şevki Sözen, anne paylaşımı yürekleri paramparça etti. Görenler gözyaşlarına boğuldu. Bu acının tarifi yok! Ünlü doktorun en büyük destekçisi ünlü gazeteci Müge Anlı oldu. İşte Şevki Sözen'in yürekleri sızlatan o paylaşımı...

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hem yorumculuk hem de doktor unvanı gören Şevki Sözen, son paylaşımı ile tüm Türkiye'nin gündemine düştü. Müge Anlı ile yakın ilişkisi olan ve her fırsatta ünlü gazetecinin yanında olan Şevki Sözen, anne paylaşımı ile yürekleri paramparça etti. Görenler gözyaşlarına boğuldu. Bu acının tarifi yok! İşte Şevki Sözen'in o paylaşımı...

GÖRENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

14 yıldır hayatımızda olan ve tüm sırlı olayları aydınlığa kavuşturan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Programda yaptığı analizlerle herkesin dikkatini çeken Prof. Dr. Şevki Sözen, sosyal medya paylaşımıyla herkesin yüreğini sızlattı.

jhjhhjjh-2.jpg

BU ACININ TARİFİ YOK!

Instagram hesabından annesi ile birlikte çekildiği bir kareyi paylaşan Sözen, "Eski gençlik fotoğraflarımı karıştırdım bugün. Yaşanmış anıları birer birer anımsamaya çalıştım. 4 yıl önce bugün fiziken uğurladığım ama asla yüreğimde vedalaşamadığım canımdan öte anamın sıcaklığını aradım sanırım. Baba oldum, dede oldum. Çok sevdim, çok sevildim belki. Ama annesizliğe hiç alışamadım. Annesi yanında olanlar, ona sıkıca sarılsın bugün. Benim için de sarılın anneciğinize. Anacım sende huzur içinde uyu. Tüm analar gibi mekanın cennet olsun."

kjkjkkj-6.jpg

MÜGE ANLI ŞEVKİ SÖZEN KİMDİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının Şevki Hoca'sı olarak bilinen Şevki Sözen 1963 yılında dünyaya geldi ve Ataköy İlköğretim Okulu, Saint Benoit Fransız lisesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu, İstanbul Adli Tıp Uzmanlığı Eğitimi, Rutgers Üniversitesi, Amerika New Jerse ve Adli Tıp Doçentliği, Adli Tıp Proförü olmuştur.

1987 senesinde asistan olarak iş hayatına atılan Prof. Dr. Şevki Sözen 1990 ve 1991 yılları arasında Yedek Subay olarak Gülhane Askeri Tıp Akademisi Patoloji Anabilim Dalında askerlik görevini yerine getirmiştir.

yeni-kjkjkj-2.jpg

Daha sonra İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde atli tıp uzmanı, adli tıp doçenti ve adli tıp profösörü olarak çalışmıştır. 2001 ve 2003 yılları arasında ise Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Prof. Dr. Şevki Sözen günümüzde İstanbul Tıp Fakültesi'nde çalışmalarını sürdürmektedir.

Evli olan Prof. Dr. Şevki Sözen'in bu evliliğinden bir evladı vardır. Çok iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir. Tiyatro ile bir hayli ilgilenmekte, aynı zamanda aile içi şiddet, cinsel saldırılar ve çocuk istismarı konuları üzerine danışmanlık yapmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN