Bir devrin sonu geliyor! RTÜK'ün aldığı karar Müge Anlı ve Esra Erol'u kara kara düşündürüyor

Bir devrin sonu geliyor! RTÜK'ün aldığı karar Müge Anlı ve Esra Erol'u kara kara düşündürüyor

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programları, Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert ve Esra Erol'un sunduğu Esra Erol'da aynı zamanda en çok şikayet alan yayınlar... Bu programlar Radyo Televizyon Kurumu'nun adeta belalısı haline geldi. RTÜK'ün son aldığı karar, efsane haline gelmiş iki programın sunucularını ise adeta sarstı. İşte RTÜK'ün aldığı o karar...

Gündüz kuşağı yayınlanan programlara şikayetler gittikçe çoğalıyor. RTÜK'e gelen sayısız şikayet sonrası gündüz kuşağı programlarının kaldırılacağı iddia edildi. Bu programların başında Türkiye'nin en çok izlediği yayınlar arasında olan Müge Anlı ile Esra Erol da var... Bakın ne zaman kaldırılıyor?

Her gün hafta içi yayınlanan gündüz kuşağı programlarında işlenen konular sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Reyting amaçlı aile kurumunu bozduğu iddiasıyla programlara çok sayıda şikayet yağıyor. Bu programların başında ise ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Esra Erol'un programları var

atv.jpg

RTÜK'TEN YENİ HAMLE! O PROGRAMLAR KALDILIYOR MU?

Geçen günlerde bazı diziler ve programları takibe alan RTÜK'ün bu kez gündüz kuşağı yayınları için devreye girdiği iddia edildi.

muge1.jpg

ÇOK SAYIDA ŞİKAYET VAR

Aydınlık Gazetesi'nin haberine göre; Gündüz kuşağı programları aile kavramın bozduğu ve LGBT propagandası yaptığı gerekçesiyle kapatılacak. Şikayetler arasında yer alan bazı konular arasında aile kurumu, kadına şiddet, LGBT propagandası yer alıyor.

esra.jpg

GÖZLER MÜGE VE ESRA'YA DÖNDÜ

Bu iddialara sonrasında gözler Türkiye'nin en çok izlendiği 2 programa döndü.

Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programının da kaldırılacak mı soruları sorulmaya başlandı. Sizce gündüz kuşağı programları kaldırılacak mı?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (59)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
59 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN