Mükemmel Tırnaklara Sahip Olmanın ve Ojelerin Çabuk Kurumasını Sağlamanın 3 Sırrı! İşte O Mucizevi Yöntemler

Mükemmel Tırnaklara Sahip Olmanın ve Ojelerin Çabuk Kurumasını Sağlamanın 3 Sırrı! İşte O Mucizevi Yöntemler

Günümüzün koşuşturmacası ve zamanımızın kısıtlığı, her şeyi olabildiğince çabuk yapmak için her konuda çözümler aramaya bizi zorluyor. Yaptığımız her şeyin mümkün olan en kısa zaman diliminde yapılması gerektiğine inanılıyor. Ne yazık ki içinde bulunduğumuz sıkıştırılmış zamanlar, az çok herkesi bu mantığa göre düşünmeye sevk etmiştir. Bugün bir tohum ekiyoruz ve yarın bir bitkinin filizlendiğini görmeyi umuyoruz. Neyse ki, doğa hala diğer mantıkları takip ediyor.

Örneğin birçok kadının hızlandırmak istediği bir işlem ojeyi kurutmaktır. Özellikle seyahat ederken, ister iş ister tatil olsun, tüm prosedürü düzgün bir şekilde yürütmek için çoğu zaman zamanınız yeterli olmaz.

Bu nedenle etkinliğini kaybetmeden hızlandırılmalıdır. Acele ve kötü bir şekilde yapılan bir iş biraz ters etki yapar. Ayrıca, bir kişinin tutumlarının ne olduğu hakkında belki de yanlış bir mesaj gönderir. Sen ellerine bakmazsan gerisini kim bilir...

Neyse ki bu durumda işlemi hızlı bir şekilde tamamlamamıza yardımcı olabilecek bazı doğal yöntemler var. Sonucun iyiliğinden ödün vermeden. Bu nedenle manikür için bile ayak bakımında olduğu gibi bazı gizli malzemelerden yardım isteyebilirsiniz.

haberici1-001.jpg

OJELERİN ÇABUK KURUMASINI SAĞLAMANIN 3 SIRRI.

İlk yöntem oldukça basittir. Sadece bir kase alın ve içerisini buz küpleri ile doldurun. Bu sayede, ojeyi tırnaklarınıza uyguladıktan sonra, kristalize olması için ellerinizi birkaç dakika içinde tutmanız yeterli olacaktır. Her yerde yapılabilen çok kolay bir işlemdir.

SOĞUK SU UYGULAMAK

İkinci yöntem, kolayca bulunabilen buza sahip değilsek, birincisine bir alternatif olabilir. O zaman bu durumu sade soğuk su ile değiştirebiliriz. Daha düşük bir sıcaklığa ulaşması için suyumuzu buzdolabına atalım ve birkaç dakika soğumasına izin verelim. Ardından dolaptan çıkaralım, ellerimizi suya yerleştirelim. Bu durumda, aşağı yukarı her yerde bulunan bir şişe çok soğuk suyu da kullanabiliriz.

haberici2.jpeg

ZEYTİNYAĞI YÖNTEMİ

Son olarak üçüncü yöntem için mutfağa dönebiliriz. Aslında zeytinyağıdır. Tırnakları boyamaya başlamadan önce doldurmanız için küçük bir fısfıslı nebülizör bulundurmanız yeterli olacaktır. Operasyonu tamamladıktan sonra, yağı her parmağa püskürtmemiz gerekecek. Birkaç dakika bekletin, sonra soğuk suyla durulayın. Sonuç şaşırtıcı olacak. Saç kurutma makinesi kullanarak daha iyi kurumasını sağlayabiliriz.

İşte ojelerin çabuk ve doğal yöntemlerle kolayca kurumasını sağlamanın, her zaman mükemmel tırnaklara ve her durumda manikürlü ellere sahip olmanın 3 sırrı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN