Murat Boz Kadın Oyuncu Bırakmadı! Tuba Büyüküstün'den Sonra Bakın Hangi Güzeli Kaptı?

Murat Boz Kadın Oyuncu Bırakmadı! Tuba Büyüküstün'den Sonra Bakın Hangi Güzeli Kaptı?

Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı dizi ile sosyal medyanın gündemine oturan şarkıcı Murat Boz, oyuncu Tuba Büyüküstün ile çektiği iddialı sahneleri ile çok konuşuldu. Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta da marifetlerini gösteren Boz, bakın bu defa kiminle partner oldu? İşte Murat Boz'u Türkiye gündemine taşıyan o güzel.

Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı Murat Boz, dizi ve filmlerde de boy göstermeye başladı. Oyunculuk alanında kendini gösteren Murat Boz, Zeytin Ağacı dizisinde kendine söz ettirmeyi başardı. Dizide başrol oyuncusu olarak kendisine eşlik eden Tuba Büyüküstün ile çektiği öpüşme sahnesi ile gündeme gelen Boz, bu defa başka bir oyuncu ile sosyal medyaya düştü.

zeytinagacidizi.jpg

TUBA BÜYÜKÜSTÜN-MURAT BOZ UYUMU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Son dönemlerde yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren Murat Boz, adı aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün ile Zeytin Ağacı dizisinde başrol oynadı. Dizi konusu kadar sahneleriyle de sosyal medya gündemine ilk sıralara yerleşti.

muratboztubabuyukustun.jpg

İkilini üstün performans gösterdiği dizide öpüşme sahneleri ile adeta ortalığı yıktı. Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında giren Zeytin Ağacı'ın yankıları hala devam ederken Murat Boz bu defa başka bir güzel oyuncu ile gündeme geldi.

tubabuyukustun.jpg

ZEYTİN AĞACI'DAN SONRA İDDİALI BİR FİLM DAHA GELİYOR

Oyunculuk alanında kendini geliştiren Murat Boz, gelen teklifleri özveri ile değerlendirip kendine uygun rolü belirliyor. Zeytin Ağacı dizisinde başrol oynayan Boz, dizide yine oyunculuğunu konuşturdu. Tuba Büyüküstün'le başarılı bir partnerlik süreci geçiren Boz, bu defa bambaşka bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

zeytinagaci.jpg

Zeytin Ağacı'nın yankıları hala devam ederken Boz bu defa komedi tarzında bir projede oynayacak. Boz'a eşlik edecek isim ise Burcu Özberk olacak. Şimdiden adından söz ettiren film sosyal medyada konuşulanlar arasında girerken, Murat Boz- Burcu Özberk uyumu ise tam not aldı.

burcuozberk.jpg

MURAT BOZ'A YENİ FİLMİNDE BURCU ÖZBERK EŞLİK EDECEK

Ünlü popçuya yeni sinema projesi olan Rüyanda Görürsün filminede güzel oyuncu Burcu Özberk eşlik edecek. Komedi tarzında çekilecek olan film Amazon Prime'da yayınlanacak. Tuba Büyüküstün'den sonra Burcu Özberk ile partner olacak olan Murat Boz'un hangi karaktere hayat vereceği ise henüz bilinmiyor. Türkiye’deki ilk yerli projesi olarak öne çıkan Rüyanda Görürsün için açıklama yapan Murat Boz, filme ilişkin partneri Burcu Özberk hakkında "Keyifli ve güzel bir iş. Burcu’nun da olması çok mutlu etti beni. İyi partnerler olacağımıza inanıyorum" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN