Murat Dalkılıç’tan hayranlarını kahredecek haber: ‘Maalesef…’ diyerek duyurdu… Tüm konserlerini iptal etti

Murat Dalkılıç’tan hayranlarını kahredecek haber: ‘Maalesef…’ diyerek duyurdu… Tüm konserlerini iptal etti

Şarkılarıyla tanınan ve oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Murat Dalkılıç, hayranlarını çok üzecek bir haber verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu haberi duyuran ünlü isim bütün konserlerini İptal etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Son olarak eski eşi Merve Boluğur’un yaptığı açıklamalarla magazin gündemine gelen Murat Dalkılıç, şimdi de hayranlarına verdiği haberle magazine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı bütün konserlerini İptal ettiğini duyururken yaptığı paylaşımda “maalesef…” diyerek durumu açıkladı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı…

yeni-proje-2024-02-23t185831-952.jpg

MURAT DALKILIÇ’TAN KÖTÜ HABER

Albümleriyle, şarkılarıyla, danslarıyla, konserleriyle en çok konuşulan ve beğenilen sanatçılar arasında yer alan Murat Dalkılıç, oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip. Dolayısıyla sık sık konserler veren ve başarısını her defasında gözler önüne seren ünlü şarkıcı bu sefer magazin gündemine konserlerini İptal etmesiyle geldi. Ünlü isim sağlık sorunlarından dolayı konserlerini İptal etmek durumunda kaldığını açıkladı.

yeni-proje-2024-02-23t185850-157.jpg

Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık.

‘Özür dilerim’

İltifat edip bilet alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım.

En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz."

capture-20240223185523589.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN