Mustafa Sandal'a gençlik aşısı! Genç sevgili ile nikah masasına oturmak için estetiği abarttı

Mustafa Sandal'a gençlik aşısı! Genç sevgili ile nikah masasına oturmak için estetiği abarttı

52 yaşındaki Mustafa Sandal kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi ile nikah masasına oturdu. 2018 yılında 10 yıldır evli olduğu Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile boşanır boşanmaz Melis Sütşurup'la birlikte yaşamaya başlayan şarkıcı Mustafa Sandal'ın düğündeki görüntüsü mağazin gündemine damga vurdu.

Kendisinden 19 yaş küçük olan Melis Sütşurup'la 3 yıldır birlikte yaşayan 52 yaşındaki Mustafa Sandal genç aşkı ile Roma'da nikah masasına oturdu. Şubat ayında nişanlanan çift İtalya'da nikah kırdılar. Marmaris'te de düğün yapan Mustafa Sandal'ın düğündeki fotoğrafları sosyal medyaya düştü.

DÜĞÜN ÖNCESİ KIRIŞIKLIKLARI DÜZLEŞTİRME OPERASYONU YAPILDI

Düğünde çekilen fotoğraflarda yüzünün şiş olduğu görülen Mustafa Sandal'ın neden böyle görüldüğü merak edildi. Sosyal medyada Mustafa Sandal'ın genç sevgilisi ile evlenmeden hemen önce bir dizi estetik operasyon geçirdiği söylentileri dolanıyor. Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un 10 Haziran'da Mamaris'te dostlarının katıldığı düğün ile ilgili sosyal medyada yorumlar yapılıyor. Çifttin düğün organizasyonu beğenilirken Mustafa Sandal'ın yüzündeki kırışıklıkları düzleştirmek için estetik yaptırdığı iddia edildi. Mustafa Sandal'ın yüzündeki şişliğin nedeninin estetik operasyon sırasında yüzüne enjekte edilen hyaluronik asitin sebep olduğu belirtildi.

mustafa-sandal.jpg

MUSTAFA SANDAL'IN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARINI GÖRENLER ŞAŞIRDI

Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıl evli kalan Mustafa Sandal'ın bu birliktelikten Yaman Sandal ve Yavuz Sandal adında iki oğlu var. 2018 yılında bu evliliği bitiren şarkıcı Mustafa Sandal ikinci kere damat oldu. Düğünde açık mavi damatlık giyinen Mustafa Sandal'ın yüzünün şiş ve çok parlak olması dikkatleri çekti. Yüz derisinin gergin olduğu görülen Mustafa Sandal'ın Marmaris'te yapılan düğününe ailesinin ve yakın çevresinin katıldığı belirtildi.

mustafa-sandal-dugun.jpg

GENÇ GELİN YAKA DEKOLTESİ VE DERİN YIRTMAÇLI GELİNLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Roma'da nikah masasına oturan ve Marmaris'te düğünü yapılan yeni gelin Melis Sütşurup'un gelinliğinin yaka devoltesi ile derin yırtmacı dikkat çekti. 1989 doğumlu olan Melis Sütşurup butik işletiyor. Mustafa Sandal gibi ikinci evliliğini yapan Melis Sütşurupun ilk eşinden bir oğlu var. Mustafa Sandal ile 4 yıldır birlikte yaşayan Melis Sütşurup'un bir ara Mustafa Sandal'dan ayrıldığı dedikoduları dolaşmıştı. 1970 doğumlu olan Mustafa Sandal, ilkokulu İstanbul'da okudu. Orta okul ve lise eğitimini İsviçre'de bulunan Leman Koleji'nde tamamladı. Mustafa Sandal üniversite hayatına ise ABD'nin New Hampshire eyaletinde bulunan New Hampshire Üniversitesi'nde devam etti. İngilizce, İtalyanca ve Fransızca bilen Mustafa Sandal pilotlukta yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN