Mustafa Sandal’dan Urfa’da yaşanan iğrenç olaya tepki: Defolup gidip bu ülkeden

Mustafa Sandal’dan Urfa’da yaşanan iğrenç olaya tepki: Defolup gidip bu ülkeden

Mülteci sorunu Türkiye'nin en büyük sorunu haline gelmiş durumda. Birçok kentte değişik görüntüler gelmeye devam ederken Şanlıurfa'da yaşanan olay herkesi ayağa kaldırdı. Suriye uyruklu 21 yaşındaki bir fırıncının 9 yaşındaki erkek çocuğuna istismarı ünlü sanatçı Mustafa Sandal'ı çileden çıkarttı. Öyle bir paylaşımda bulundu ki herkesin ağzı açık kaldı. Defolup gidip nu ülkeden!

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal çileden çıktı! Şanlıurfa'da Suriye uyruklu 21 yaşındaki bir fırıncının 9 yaşındaki erkek çocuğuna istismarda bulunduğu iddiası tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sandal’dan Urfa’da yaşanan iğrenç olaya tepki. Defolup gidip bu ülkeden! İşte detaylar haberimizde...

ŞANLIURFA'DAN KORKUNÇ OLAY! 9 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA...

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, Suriye uyruklu 21 yaşındaki bir fırıncının, 9 yaşındaki erkek çocuğa istismarda bulunduğu iddiası toplumda büyük bir tepkiye neden oldu. Bu olayın duyulmasının ardından ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dan tepki geldi. Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde Suriyeli fırıncı F.K.'nın, 9 yaşındaki M.K.N. isimli erkek çocuğuna istismarda bulunduğu iddiası ilçeyi ayağa kaldırdı. İlçede toplanarak yürüyüş yapıp oturma eylemi gerçekleştiren gruba polis tarafından müdahale edilirken, şüphelinin ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ggfgfgggf.jpg

MUSTAFA SANDAL AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ: DEFOLUP GİDİP BU ÜLKEDEN!

Yaşanan olayların ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, açtı ağzını yumdu gözünü. Sandal, yaptığı paylaşımda, "Şeref, namus, edep yoksunu bu mahlukların yaptıklarına 'dur' demenin vakti geldi de geçiyor bile. Bedeli ne olursa olsun ülkemizden defolup gideceksiniz! Benim artık şu kalan ömrümde 1. gündemim son nefesime kadar bu olacak! #ülkemdemülteciistemiyorum. Halkımız tepkisini göstermekte sonuna kadar haklıdır ama lütfen şiddete şiddetle yanıt vermeyelim, polisimize zorluk çıkarmadan sesimizi yükseltmek de mümkün. Bu olayı gündemden düşürmeyelim (şiddete başvurmadan), ta ki geldikleri yere dönene kadar." diyerek tepki gösterdi.

b5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN