Nakit para vanası açıldı! Başvuru yapanlar oturduğu yerden 1300 TL alacak

Nakit para vanası açıldı! Başvuru yapanlar oturduğu yerden 1300 TL alacak

Vatandaşlar kârlı şekilde paralarını biriktirmenin yollarını ararken günlük 1.300 TL kâr sağlayacak yöntemler belli oldu! Peki ne yapmak gerekiyor? Tüm detaylar haberimizde.

Birikmiş parası olan vatandaş parasıyla kazanç sağlamak isterken günlük getirisi olan banka hesapları da açıklandı. Bu şartlarla günlük 1.300 TL kâr elde edebilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GÜNLÜK 1.300 TL KAZANMAK MÜMKÜN

Bankaların müşterilerine sunduğu mevduat hesapları sayesinde yatırılan paraya göre günlük kazanç elde etmek mümkün. Mevduat hesapları kişilerin belli sürelerle nakit paralarını yatırdığı hesaptır. Belirlenen süre dışında yatırılan para hesaptan çekilemez ve banka süreye göre paraya faiz işlemeye başlar. Süre bittiği zaman kişinin parası da artmış olur. Mevduat hesapları 1,3,6 aylık veya 1 senelik olarak açılabilir. Müşteriler yatırılacak parayı kendileri belirler. Akbank mevduat hesabı en az 32 günlük olarak açılır ve yüzde 30 faiz uygulaması yapılır. 

Bankaların Mevduat Hesap Getirileri

Elindeki parayı 32 günlük bir mevduat hesabına yatıran vatandaş yüzde 30 kâr ile 1.299.99 TL kâr elde eder. En önemli nokta ise müşterinin yatıracağı paranın miktarıdır. Miktar ne kadar yüksekse faizi de o kadar yüksek olur. QNB Finansbank 32 günlük mevduat hesabı faizi yüzde 25.50 olarak belirlenmiştir. 32 günlük mevduat hesabı açan vatandaş en az 1.104.39 TL kâr sağlar. Yatırılan paraya bağlı olmakla birlikte vatandaş 53.104.39 TL ödemelerini bankadan çekebilir. Odeabank aracılığıyla açılan 32 günlük mevduat hesabının getirisi de yüzde 30 olarak belirlenmiştir. Buraya para yatıran kişi en az 53.299.29 TL kazanç sağladıktan sonra parasını çekebilir. Son olarak Alternatif Bank 32 günlük mevduat hesabı getirisi de yüzde 30 faiz oranı olarak belirlenmiştir. Kişi 32 günlük mevduat hesabında 1.299.29 TL kâr elde eder. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN