Namaz kılarken fotoğraf paylaşması çok eleştirilmişti! Sıla Doğu'nun kazancı ve ev kirasını duyan şok oldu

Namaz kılarken fotoğraf paylaşması çok eleştirilmişti! Sıla Doğu'nun kazancı ve ev kirasını duyan şok oldu

Son günlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu, namaz kılarken paylaştığı fotoğrafıyla çok eleştirilmişti! Bu olaylardan sonra Sıla Doğu’nun kazancı ve oturduğu evin kirası duyanları şaşkına çevirdi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dilan Polat ve Engin Polat’ın şirketleri ile alakalı ortaya atılan iddialar son günlerde gündemden düşmüyor. Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu’da onlar kadar gündemde yer alıyor. Son olarak da namaz kılarken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşması oldukça eleştiri almıştı. Bu olayın üzerin Sıla Doğu’nun kazancı ve evinin kirası ortaya çıkınca duyanlar şaşkına döndü. İşte Sıla Doğu’ya ilişkin merak edilenler…

UYUŞTURUCU İDDİASI İLE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Sıla Doğu, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu itirafı ile çektiği bir videoda "kokaini nereden aldığımı bilmiyorum" demiş ve uyuşturucuyu yurt dışında kullandığını açıklamıştı. Bu sözleri sarf ettiği video ortaya çıkınca büyük gündem olmuştu ve karakola gitmişti.

namaz-kilarken-fotograf-paylasmasi-cok-elestirilmisti-sila-dogunun-kazanci-ve-ev-kirasini-duyan-sok-oldu-1.jpg

Yaşanan bu olayın hemen ardından namaz kılarken çekilmiş görüntülerin paylaşılması Sıla Doğu’nun yeniden gündem olmasına yol açtı. Şimdi de Sıla Doğu’nun aylık kazancı ve evinin kirası ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan bu konu kullanıcıları şaşkına çevirdi.

SILA DOĞU’NUN KAZANCI ORTAYA ÇIKTI

Dilan Polat'ın ablasının ev kirasının 45 bin TL, aylık kazancının ise 80 bin TL olduğunu iddia edildi.

Öte yandan Engin Polat ve Dilan Polat’ın kazançları ile devlete ödedikleri vergiler avukatları tarafından açıklandı. Çiftin mali avukatları Ahmet Gün, "4 firması var şahsı var tek tek önümde olması lazım tahmini nereden baksan 7 milyona yakın vergi ödemiştir" açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN