Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? Yayından kaldırıldı mı?

Neler Oluyor Hayatta bugün neden yok? Yayından kaldırıldı mı?

Kanal D'de yayınlanan ve magazin ve aktüel konuların konuşulduğu 'Neler Oluyor Hayatta' adlı program, İstanbul'da yaşanan kar yağışı dolayısıyla teknik ekipten bazı personelin ve Nur Tuğba Namlı ile Hakan Ural'ın kanala ulaşamaması dolayısıyla bugün ekranlara gelmeyecek. İşte, Neler Olur Hayatta yeni bölüm tarihi...

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' programının bugün yayın akışından çıkarılması merak konusu oldu. Daha önce çeşitli eleştirilerin odağı olan Neler Oluyor Hayatta programının yayından kaldırıldığı iddia edilse de gerçek kısa sürede anlaşıldı.

NELER OLUYOR HAYATTA NEDEN YOK?

Kanal D'nin sabah kuşağında ekranlara gelen 'Neler Oluyor Hayatta' programı, 25 Ocak 2022 salı günü olumsuz hava şartları nedeniyle yayında olmayacak. İstanbul'da yoğun kar yağışı dolayısıyla ulaşımın olumsuz etkilenmesinin akabinde programın bugünkü yayını gerçekleşemeyecek. Neler Oluyor Hayatta programının yeni bölümü 26 Ocak 2022 Çarşamba günü Kanal D'de yayınlanacak.

Hakan Ural'ın konuyla ilgili paylaşımı şöyle:

2022-01-25-121746.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN