Hakan Ural'dan yıllar sonra gelen Sibel Can'la olay ayrılık itirafı

Henüz 19 yaşındayken Sibel Can'la evlenen ve 11 yıl evli kaldıktan sonra boşanan Hakan Ural'dan yıllar sonra olay ayrılık itirafı geldi. Babası Selçuk Ural'ın film oyuncusu Ceyhan Cem'le birlikteliğinden dünyaya gelen ve 17 yaşına kadar babasının soyadını kullanamayan Ural, evlendiğinde çocuklarını anne babasız bırakmamaya söz verdiğini ancak bunda başarılı olamadığını itiraf etti.

Sibel Can'la evliliği olay olan ve o dönem her yaptıkları her gün magazin gazetelerinin manşetlerinde yer bulan Hakan Ural'dan yıllar sonra olay yaratacak bir ayrılık itirafı geldi.

Hakan Ural, kendisinin anneanne ile büyüdüğünü söyleyerek evlendiğinde çocuklarını anne babasız bırakmayacağına dair söz verdiğini ancak evdeki hesabın çarşıya uymadığını söyledi.

sibel-can-hakan-ural.png

"ANA HABERLER BİZİMLE BAŞLIYORDU"

"O dönem her hareketimiz her şeyimiz magazin basınında haber oluyordu bunun bedelini ben ödedim" diyen Hakan Ural, "Bir zamanlar ana haberler benimle açılıyordu: 'Sibel Can, Hakan Ural ile Miami'ye gitti!' gibisinden. Her gün her yerde haber oluyorduk. Ben bunun da bedelini ödedim. Fazla şöhret olmak iyi değil. Peki ben neyin peşinde olacağım. Paraya ihtiyacım yok, şöhretle işim hiç yok, tillahını yaşamışım, egomla ilgili bir derdim yok. Benim derdim; yaşadığım tecrübe ve acıları mümkün olduğunca samimi olarak yaptığım yanlışla da, doğruyla da halkımızla istişare eder gibi paylaşmak" ifadelerini kullandı.

sibel-can-hakan-ural-evlilik.jpg

"AHDIM VARDI AMA YAPAMADIM"

Aile yaşamından da bahseden Hakan Ural, şöyle konuştu: “Ben anneannemle büyüdüm. Ahdım vardı; çocuklarımı annesiz babasız büyütmemek. Ama hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sibel’le evliyken Engincan 6-7 yaşlarındaydı, Melisa da 5 yaşındaydı. Ayrıldık, kısmet. Fakat 40’ımızdan sonra, ikinci evliliğimizde şimdilik muvaffak olduğumuz görülüyor.

"ÇOCUKLARIM DÖRT KARDEŞ GİBİ"

Çocuklarla sıklıkla bir arada olmaya çalışıyorum. En büyük amaçlarımdan biri; çocuklarımın terbiyeli olması. Allah çocuklarımdan razı olsun, beni her ortamda gururla temsil ettiler. Hedeflerimde amaca ulaştım. Çocuklarım, dört kardeş gibi, birbirlerine çok bağlı. Aslında kategorize etsen beynin yanar. Engincan ile Melisa aynı anne babadan. Sibel Hanım’ın ikinci evliliğinden Emir var. Benim ikinci evliliğimden falan, şimdi bunu yazıyla bile anlatamazsın. Doğallığı içinde dört kardeşler işte.”

sibel-can-hakan-ural-kids.jpg

İKİNCİ EVLİLİĞİNİ EZGİ CAN İLE YAPTI

Sibel Can'dan 1999 yılında boşandıktan sora ikinci evliliğini 2005 yılında Ezgi Can ile yapan Hakan Ural, son evliliğinde aradığı istikrarı buldu. Ezgi Can'dan da bir çocuğu olan Hakan Ural, şimdilerde magazin programı yorumculuğu yapıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN