Neslihan Atagül'ün o dizideki partneri belli oldu: 9 yıl sonra ekranda buluşacaklar

Neslihan Atagül'ün o dizideki partneri belli oldu: 9 yıl sonra ekranda buluşacaklar

Oyuncu Neslihan Atagül'ün başrolünde yer aldığı 'Gecenin Ucunda' romanından uyarlanan dizisi Eylül ayında ekranlara gelecek. Peride Celal imzalı 'Gecenin Ucunda' adlı romandan uyarlanacak dizide Neslihan Atagül'ün partneri eşi Kadir Doğulu oldu. Çift 9 yıl aradan sonra aynı projede buluşacak.

TMC Film ve Âlim Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Gecenin Ucunda” dizisi eylül sezonunda seyirciyle buluşacak. Barış Erçetin’in yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor. Peride Celal’in “En güzel aşk romanım” dediği “Gecenin Ucunda” eserini dizide günümüze uyarlandı.

Haziran ayında sete çıkacak olan proje Star’ın yeni sezondaki en iddialı projelerinin başında geliyor. Dizi için ilk anlaşılan isim Neslihan Atagül olmuştu. Projede Macide karakterine hayat verecek olan güzel oyuncunun partneri merak konusu olmuştu.

nna.jpg

TV100'ün haberine göre; Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu Gecenin Ucunda’nın başrol karakteri “Kazım”ı canlandıracak. Böylece 2013-14 sezonunda 50 bölüm süren “Fatih Harbiye” dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kadir Doğulu; 9 yıl aradan sonra yeniden aynı projede partner olacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN