Netflix sevilen dizinin fişini çekti

Netflix sevilen dizinin fişini çekti

Netflix'in popüler dram dizisi Locke & Key hayranlarına veda ediyor. Platformun iptal kararı aldığı Locke & Key, babaları gizemli koşullar altında öldürüldükten sonra Locke kardeşlerin başından geçen olayları konu ediniyordu.

Dünyanın en popüler dijital dizi ve film izleme platformu Netflix, doğaüstü/dram türünde Locke & Key dizisinin üçüncü sezonuyla birlikte final yapacağı duyuruldu.

ShiftDelete’in aktardığı habere göre; Locke & Key’in on bölümlük ilk sezonunun beklenmedik şekilde başarılı olmasının ardından Netflix, dizi ekibine 10 bölümlük ikinci sezon ve sekiz bölümden oluşan üç sezonluk bir plan sunmuştu. Yeni iptal kararı, Locke & Key’in baş yapımcıları Carlton Cuse ve Meredith Averill’in planlarına ayak uyduracak gibi görünüyor.

2022 SONLARINDA YAYINLANACAK

Joe Hill ve Gabriel Rodriguez’in fantastik çizgi roman serisinin uyarlaması olan Locke & Key, prömiyerini Şubat 2020’de yaptı. İkinci sezon ise Mart 2020’de duyuruldu ve Ekim 2021’de Netflix’te yayımlandı.

Sekiz bölümden oluşacak dizinin üçüncü sezonu, aslında ikinci sezonla birlikte Toronto’da çekildi. Halihazırda post prodüksiyon aşamasında olan üçüncü sezonun, 2022’nin sonlarında yayımlanması bekleniyor.

LOCKE & KEY'NİN KONUSU NE?

Doğaüstü güçler, babaları gizemli koşullar altında öldürüldükten sonra Locke kardeşleri takip eder. Üç kardeş ve anneleri, babalarının ölümüyle bağlantılı olabilecek sihirli anahtarlarla dolu olduğunu keşfettikleri Keyhouse isimli eve taşınır.

Locke kardeşler farklı anahtarları ve benzersiz güçlerini açığa çıkarır, ancak gizemli bir güç uyanır ve anahtarları çalmak için kardeşleri tehlikeye atmaya başlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN