Nihal Candan hakkında korkunç iddia! Evlendiğini gizlemişti, eşinin eski karısı anlattıklarıyla şok etti

Nihal Candan hakkında korkunç iddia! Evlendiğini gizlemişti, eşinin eski karısı anlattıklarıyla şok etti

Candan kardeşler hakkında iddialar bitmiyor! Nihal Candan hakkında korkunç iddia! Dört aylık evliliğini gizlemişti! Şimdi eşinin eski karısı konuştu! Eşinin eski karısı anlattıklarıyla şok etti...

Cezaevinde tutuklu bulunan ünlü isim Nihal Candan'ın 4 ay önce gerçekleştirdiği sır gibi sakladığı evliliği ortaya çıktı. Candan'ın, iş adamı Mehmet Faruk Çiçek ile yaptığı evliliği, Çiçek'in ailesinin duyulmasını istemediği iddialarıyla gündemdeydi. Şimdi ise Çiçek'in eski eşi, Suriyeli bir iş kadını olarak karşımıza çıkıyor.

Suçtan kaynaklanan mal varlığı aklama, suç örgütüne üye olma, kurma suçlarından gözaltına alınan Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Ancak cezaevindeki çalkantı burada bitmiyor.

NİHAL CANDAN’IN SIR GİBİ EVLİLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

nihal-candan-kocasi-kim.jpg

Candan kardeşlerin, yemekleri beğenmeme ve sayıma çıkmama gibi tutumları dikkat çekerken, ortaya çıkan bilgiler Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı evliliği aydınlattı.

NİHAL CANDAN EVLİLİĞİNİ NEDEN GİZLEDİ

nihal-candan-kocasi-kim.webp

Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıkarken, evliliğin sır gibi saklanmasının arkasında Mehmet Faruk Çiçek'in Suriyeli bir iş kadını olan önceki evliliği olduğu ve Çiçek'in, çocukları için bu evliliği duyurmak istemediği belirtildi

"KIZINIZ EVLİLİĞİMİ BİTİRİYOR"

nihal-candan-kocasi-kim-1.png​​​​​​​

Suriyeli iş kadını, Mehmet Faruk Çiçek ile evliyken Nihal Candan ile ilişki yaşandığını iddia etti. Kendisine evlilikleri hakkında bilgi verilmeyen Suriyeli kadın, Candan'ın anne ve babasını arayarak durumu bildirmek için "Kızınız evliliğimi bitiriyor" dediğini ancak sonuç alamadığını söyledi. Çiçek'in boşandıktan sadece 3 ay sonra Nihal Candan ile evlendiği ve bu evliliği de gizlemeyi tercih ettiği öğrenildi. Çiçek'in eski eşi ise, "Yasak aşk yaşadılar, evliliği gizlediler" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN