Nilüfer neden şarkı yazmadığını açıkladı: Aşk acısı çekip tahtalıköye mi gideyim?

Nilüfer neden şarkı yazmadığını açıkladı: Aşk acısı çekip tahtalıköye mi gideyim?

Artık şarkı yazamamasının nedenini aşk acısı çekmek istememesi olarak yorumlayan şarkıcı Nilüfer "Aşk yok, üretkenlik yok. Olmasın da zaten. Bu yaştan sonra aşk acısı çekip tahtalıköye mi gideyim?" ifadesini kullandı.

Şarkıcı Nilüfer, Saba Tümer'in YouTube programında yaptığı açıklamada, artık şarkı yazmamasının sebebini aşk acısı çekmek istememesi olarak yorumladı.

"Aşk yok, üretkenlik yok. Olmasın da zaten. Bu yaştan sonra aşk acısı çekip tahtalıköye mi gideyim? Artık kalbim dayanmaz" diyen Nilüfer, şarkılarını çektiği aşk acılarıyla yazdığını ifade etti. 80 yaşına gelene kadar huzur ve sakinlik aradığını belirten Nilüfer, estetik konusuna ise olumsuz yaklaştı, ameliyatlardan ve istenmeyen sonuçlardan korktuğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN