Nilüfer'den kahreden haber! Sosyal medya hesabından duyurdu! Hastaneye kaldırıldı...

Nilüfer'den kahreden haber! Sosyal medya hesabından duyurdu! Hastaneye kaldırıldı...

Ünlü şarkıcı Nilüfer'den kötü haber geldi. Nilüfer'den gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu. Ünlü şarkıcı hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Son olarak 13 Mayıs 2022'de "Kendine Bi' Şans Ver" adlı albümünü yayınlayan ünlü şarkıcı Nilüfer'den kahreden haber geldi. Ünlü şarkıcı kötü haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla resmen duyurdu. Nilüfer'den gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Usta şarkıcı Nilüfer'den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Nilüfer, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hastaneye kaldırıldığını açıklayan ünlü şarkıcı, 22 Eylül'deki konserinin 14 Ekim'e ertelendiğini duyurdu. Nilüfer açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili dostlar ve değerli kamuoyuna, birkaç gün önce başlayan yüksek ateş ve beraberindeki semptomlarla, maalesef covid virüsüne yakalandığımı öğrendim. Hastanede tedavim devam ediyor ama değerli doktorlarımızın da gayretiyle en kısa zamanda iyileşme sürecimi tamamlayacak ve yeniden buluşacağız. Bu yüzden, 22 Eylül'deki konserimi, 14 Ekim'e ertelemek zorunda kaldım. En kısa zamanda, bir arada, yeniden buluşmak dileğiyle"

Ünlü sanatçı Nilüfer, koronavirüse yakalandı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN