O bankadan görülmemiş kampanya! Tek başvuruyla bedava bilgisayar dağıtacak: Elini çabuk tutan alır

O bankadan görülmemiş kampanya! Tek başvuruyla bedava bilgisayar dağıtacak: Elini çabuk tutan alır

Bankalar müşteri portföylerini artırmak adına birçok farklı kampanyalar düzenliyorlar. Yeni bir kampanya haberi de Garanti Bankası’ndan geldi. İşte detaylar…

Garanti en fazla müşteri potansiyeline sahip bankalarının başında geliyor. Garanti bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yepyeni bir kampanya duyurusu yaptı. Detaylar haberimizde…

banka

GARANTİ BBVA BİLGİSAYAR DAĞITACAK: ALMAK İSTEYENLERİN MÜŞTERİ OLMASI GEREKİYOR!

Bankalar bazen müşterilerini şaşırtan duyurular yaparlar. Garanti BBVA bilgisayar kampanyasını duyurdu. Bankadan gelen açıklamaya göre kampanya 30 Haziran 2023'e kadar devam edecek.

Garanti BBVA, 50 adet Monster Tulpar oyuncu bilgisayarı için çekiliş kampanyasını duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada, Garanti BBVA Mobil müşterilerinin bilgisayar kazanma şansı var. Kampanya ile ilgili bilgiler bankalar tarafından kademeli olarak açıklandı.

YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU BİLGİLER VERİLDİ:

Bu kampanya T. Garanti Bankası A.Ş. 25 Mayıs 2023 tarihli ve E-40453693-255.01.02-38076 sayılı, Devlet Piyango İdaresi tarafından 01 haziran 2023 tarih ve (süre:00.01)-30.06.2023 (Saat:- 23:59) saatleri arasında gerçekleşecektir.

Çekiliş 17 Temmuz 2023 günü saat 10:00'da yapılacaktır. U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul noter huzurunda gerçekleştirilecek ve dileyen herkesin katılımına açık olacaktır.

Kampanya döneminde IOS veya Android işletim sistemi üzerinde Garanti BBVA Mobil'i indiren ve "Müşteri olmak istiyorum" adımını izleyen ilk bireysel Garanti BBVA müşterisi bir (1) ödül çekilişi kazanacak. Kampanyaya katılım her yeni müşteri için bir çekiliş bileti ile sınırlıdır.

Çekilişe katılım sağlayan müşteriler Monster Tulpar T7 V20.5 17.3 inç oyuncu bilgisayarı (Birim fiyatı:₺28.499,00) kazanacaktır.

Çekiliş sonuçları 21 Temmuz 2023 tarihinde Türkiye gazetesinde yayınlanacaktır. Kazananlar ve yedekler taahhütlü posta ile bilgilendirilecektir. T. Garanti Bankası A.Ş sorumlu tutulamaz. Bir katılımcı bilinmeyen veya eksik adres bilgileri ile ödül kazanırsa, gazetelere ilan vermek yeterli olacaktır.

Birincil Kazanan en geç 5 Ağustos 2023 tarihine kadar ve Yedek Kazanan en geç 20 Ağustos 2023 tarihine kadar kimlik fotokopisi ve iletişim bilgileri ile birlikte [email protected], 0212 217 41 21 adresine gönderiniz. U2 Tanıtım’ın Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresine şahsen başvurulması gerekmektedir. Bu tarihlere kadar giriş yapmayan ve gerekli tüm belgeleri sağlamayan talihliler ödüllerini alamayacaktır. Bir kişi birden fazla bonus kazanamaz. Edinilen haklar devredilemez ve nakde çevrilemez.

Bu kampanya Garanti BBVA bireysel müşterilerine ve sadece Garanti BBVA Mobil uygulamasına yeni giren müşterilere açıktır. Şubelerden yapılan başvurular kampanya için uygun değildir. 1 Haziran - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil müşteri kazanımı sürecini başlatan ve 30 Haziran 2023 tarihinden sonra Kurye müşteri kazanımı sürecini tamamlayan müşterilerimiz, belirtilen şartları sağlamaları halinde çekilişe katılmaya hak kazanırlar. T. Garanti Bankası A.Ş. ve Garanti Bankası'nın iştirakleri, kampanya bitiş tarihinde teknik denetimler nedeniyle T. Garanti Bankası tarafından idari veya hukuki takibe tabi tutulan müşteriler, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları, tüzel kişiler ile 18 yaşından küçük kişiler kampanyaya katılamaz. Katılsanız ve ödül kazansanız bile ödül verilmeyecektir. KDV ve KDV hariç tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihliye aittir. Ödül çekilişine katılım, yukarıdaki hüküm ve koşulların kabul edildiği anlamına gelir.

Görseller temsilidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN