O belediye yeni çalışanlarını arıyor! Ortaokul, lise, ön lisans mezunlarına müjde: Bu şartlarla işe alınacak!

O belediye yeni çalışanlarını arıyor! Ortaokul, lise, ön lisans mezunlarına müjde: Bu şartlarla işe alınacak!

Bahşılı Belediyesi İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinde güncellenen duyuruya göre, en az ortaöğretim mezunu personel alımının dört farklı pozisyon için yapılacağının altı çizildi. Personel alımı KPSS 60 puan ve KPSS koşulsuz olarak işe alım düzenlenecek. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, Kırıkkale Bahşılı Belediyesi'nde orta öğretim mezunu en az 4 işçinin kadrolu çalıştırılacağı açıklandı. KPSS şartsız ve KPSS 60 puan şartlı kadro detayları belli oldu.

İŞKUR BAŞVURU NUMARALARI

Bahşılı Belediyesinden çalışmak isteyen adaylar 3 Nisan 2023 tarihine dek İŞKUR aracılığıyla online başvuruda bulunabilecek. Hizmet noktalarından şahsen veya 170'i arayarak başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapacak adayların İŞKUR başvuru numaraları 00007416635, 00007416690, 00007416805, 00007416824'tür.

işkur

KURA ÇEKİMİ TARİHİ BELLİ OLDU.

Adaylar (psikolog ve tekniker hariç) çekilişi 4 Nisan 2023 10:00-11:00 saat aralığında Bahşılı Belediyesi hizmet binası içerisinde düzenlenecektir.

BAHŞILI BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

Bahşılı Belediyesi'nin personel alım kadrosu belirlendi. 1 psikolog, 1 radyo-televizyon teknolojisi teknikeri, 1 doğalgaz kalorifer ateşçisi ve 1 elektrik teknisyeni istihdam edilecektir. Genel başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

• Türk vatandaşı olması

• Erkek olması

• 18 yaşından büyük olması

• Herhangi bir suçtan hüküm giymiş olmamalıdır (eski hükümlüler hariç)

• Kamu haklarından mahrum kalmamış olması

• Bahşılı ilçesinde yaşıyor olması

• Kamu görevinden ihraç hükmü olmaması

Ayrıca psikolog alım şartları; ilgili bölümde lisans derecesine sahip mezunlar, KPSS sınavında KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almakta ve B ehliyetine sahip olmaktadır.

Radyo ve televizyon teknisyeni alımı için gerekli şartlar; ilgili bölümden önlisans derecesi ile mezun olmak, KPSSP93 puan türünde KPSS sınavından en az 60 puan almak, 5 yıllık tecrübe ve B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

Doğalgaz kalorifer ateşçisi başvuru şartları; ortaokul mezunu olması, kayıtlı bir doğalgaz kalorifer ateşçisi yeterliliğine sahip olması.

Elektrik teknisyeni için başvuru koşulları; 5 yıllık deneyim, B sınıf ehliyet ve lise diploması olması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN