O ilde yaşayanlara müjdeli haber! Hastanelere hasta karşılama personeli alınacak: Bakanlık başvuruları açtı

O ilde yaşayanlara müjdeli haber! Hastanelere hasta karşılama personeli alınacak: Bakanlık başvuruları açtı

İstanbul'da iş arayanlara müjde! Fırsat ayağınıza geldi. Sağlık Bakanlığı açıkladı. İŞKUR hasta karşılama personeli pozisyonuna nasıl başvurulur? İşte detaylar...

İstanbul'da Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan bir ilana göre, Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi kadrosu için çok sayıda personel alımı yapılacak. Bu alımlar İstanbul'da çalışmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yapılan ilana göre, İstanbul'da 104 Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi personeli aranıyor. Adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirler.

hasta karşılama personeli alınacak

Hasta karşılama personeli, hastaları sağlık kurumlarına kabul etmek ve kayıt işlemlerini yapmak gibi görevleri yerine getiren sağlık personelidir. Bu kişiler, hastaları karşılayarak kayıt işlemlerini başlatmak, randevu almak, hastaların belgelerini kontrol etmek, ödemeleri almak ve gerektiğinde yönlendirmek gibi işlemleri gerçekleştirirler. Hasta karşılama personeli, hastaların kurumla ilk temas noktasıdır ve hastaların güvenli bir şekilde karşılanıp yönlendirilmesi için önemli bir rol oynarlar.

Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması, 18 yaşını tamamlamış olması, başvuru tarihinin ilk günü itibariyle 40 yaşını doldurmamış olması, başvurulan meslek için belirlenen okuldan mezun olması ve istenilen diğer belgelere sahip olması gerekmektedir. Ayrıca, görevini devamlı yapmasına engel bir akıl hastalığı bulunmaması ve öncelik hakkına sahip olan adayların belirtilen durumlarını gösterir belgeye sahip olması gerekmektedir. Yabancı uyruklu adaylar tercih yapamayacaktır.

Özel şartlar kapsamında, ortaöğretim kurumlarının halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri alanı veya benzer alanların birinden mezun olmak veya halkla ilişkiler, halkla ilişkiler ve reklamcılık, halkla ilişkiler ve tanıtım, iletişim ve halkla ilişkiler önlisans programlarından birinden mezun olmak gerekmektedir. Ayrıca, halkla ilişkiler, halkla ilişkiler ve reklamcılık, reklamcılık ve halkla ilişkiler, halkla ilişkiler ve tanıtım lisans programlarından birinden de mezun olunması istenmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN