O market tüm markalarda indirime gitti! 1 ve 5 litrelik yağda %25-45 indirim fırsatı: Duyan koşarak almaya gidiyor

O market tüm markalarda indirime gitti! 1 ve 5 litrelik yağda %25-45 indirim fırsatı: Duyan koşarak almaya gidiyor

Son zamanlarda fiyatı fazlasıyla artan Ayçiçek yağında herkes indirim kovalıyor. Yeni yıl gelmeden uygun fiyatlı Ayçiçek yağı almak isteyenlerin imdadına ise o market yetişti. İşte, sınırlı sayıda satılacak Ayçiçek yağı kampanyasının detayları…

Yeni yılla birlikte birçok ürüne de zam gelmesi bekleniyor. Bu yıl fiyat artışından en çok etkilenen ürünlerin başında gelen Ayçiçek yağı da yeni yıldan sonra zamlardan nasibini alacak.

Zam gelmeden önce indirim kovalayan vatandaşa ise güzel haber BİM’den geldi. BİM yaptığı yeni kampanya ile Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürdü…

bim-aycicek-yagi-indirimi-1.jpg

%25’TEN %45’E VARAN İNDİRİM

BİM, başlattığı yeni kampanya ile 1 litreden 5 litreye kadar Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürdü. Marka ayrımı yapmadan tüm Ayçiçek yağlarında indirim uygulayan BİM marketin indirimi %25 ile %45 arasında değişiyor.

Sınırlı sayıda ve stoklarla sınırlı olan BİM indirimi, marketin tüm şubelerinde geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN