O markette ayçiçek yağı indirimi için son viraj! Aman haberim yoktu demeyin: Artık zamlı satılacak

O markette ayçiçek yağı indirimi için son viraj! Aman haberim yoktu demeyin: Artık zamlı satılacak

Indirimler ile büyük ses getiren Bizim Market'te, ayçiçek yağı, un ve şeker ürünlerinde büyük indirimler mevcut. Kiloluk ve litrelik ürünler alacaklar büyük kâra geçecek. Örneğin, 5 litre ayçiçek yağı, 1 kilo un ve 1 kilo toz şeker sadece kaç TL tutarındadır. Kazançlı alışveriş yapmak isteyenlerin yeni adresi belli oldu, temel gıda ürünlerindeki indirimleri kaçırmamak için Bizim Market'e gidin.

İndirimler ile büyük ses getiren Bizim Market'te, ayçiçek yağı, un ve şeker ürünlerinde büyük indirimler mevcut. Kg'lık ve L'lik ürünler alacaklar büyük kâra geçecektir. Örnek olarak, 5 L ayçiçek yağı, 1 Kg un ve 1 Kg toz şeker sadece kaç TL tutarındadır. Kazançlı alışveriş yapmak isteyenlerin yeni adresi belli oldu, temel gıda ürünlerindeki indirimleri kaçırmamak için Bizim Market'e gidin.

AYÇİÇEK YAĞI VE TOZ ŞEKER İNDİRİMLERİ YAKINDA BİTİYOR! ALIŞVERIŞTE FIRSATLARI KAÇIRANLAR ÇOK ÜZÜLECEK!

1 litre ayçiçek yağının fiyatı kaç TL olduğu belirtilmemiştir. Ancak 1 kilo un ve 1 kilo toz şekerin fiyatı belirtilmemiştir. Kazançlı alışveriş yapmak isteyenlerin Bizim Toptan marketlerine gitmeleri önerilmektedir.

konut

BİZİM TOPTAN MARKET AYÇİÇEK YAĞ UN İNDİRİMLERİ

Bizim Mutfak'ta 2 Kg un, 32,90 TL'den indirimli olarak satılıyor. Çaykur Edt Altınbaş 2 Kg un, %3 indirimli 179,90 TL fiyatıyla indirimli olarak müşteriler için satılıyor. Irmak Toz şeker 1 Kg fiyatı 25,95 TL'den kampanyalı olarak müşteriler için sunuluyor. Balküpü toz şeker 3 Kg  fiyatı 79,90 TL'dir ve indirimlidir. Komili Ayçiçek yağı 4 L fiyatı 124,90 TL'dir ve indirimli olarak satılıyor. Sinangil 10 Kg un fiyatı 154,90 TL'dir ve indirimlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN