Odada yer alan 3 kelimeyi en çabuk bulanın zekası tavan yapıyor! 25 saniye süreniz var: Bulabilen çok az!

Odada yer alan 3 kelimeyi en çabuk bulanın zekası tavan yapıyor! 25 saniye süreniz var: Bulabilen çok az!

Zihnine, gözlerine güvenen bu bulmacayı çözüyor! Görselde saklanan 4 kelimeyi bulmak için 30 saniyeniz var. Çok dikkat gerektiren bu bulmacayı çözmek sanıldığı kadar kolay değil. İşte bulmaca...

Zekasına güvenen katılımcıların %73'ü saf dışında kalıyor. Görsel bulmacayı çözmeniz için 30 saniyeniz var. Akıl ve görme becerilerinize güveniyorsanız bu test tam size göre. Paylaşımda bir aile var ve 4 gizli kelime bulunmakta. Çözmeniz için 30 saniyeniz var. Görselde ki kelimeleri tespit etmeniz için çok dikkatli olmanız gerekiyor. Hem eğelenerek hem de zihin ve gözlerinizi çalıştırarak bulmacayı çözün.

bulmca

Sizlerle paylaştığımız bulmacada odada oturan bir aile var ve herkes kitap veya dergi okuyor. Sizden 4 kelimeyi bulmanız istenilmekte. Cevapları bulmak sandığınızdan daha zor. Zaman ayırmanız gerekiyor ve dikkatli bakmanız gerekiyor. Kelimeleri bulmak sizin için zor olsa da bir kelimeyi bulduğunuzda diğer kelimeleri bulmanız kolaylaşacaktır.

bulmaca

30 SANİYE SÜRESİ BAŞLADI

Görselde ki saklanmış dört kelimeyi bulmak için 30 saniyeniz var. Bu bulmacada ki amaç 30 saniye gibi kısa sürede 4 kelimeyi bulmak.

Zeka oyunun en zor yanı arka planda benzer renklerin kullanılmasıdır.

bulmaca

Şimdi görselde ki saklanmış kelimeleri bulmak için tüm satır ve sütunlara göz atmanız gerekiyor.

İŞTE KELİMELERİN YERİ

1)Para

2)Nöbet

3)Ört

4)Ret

ublmaca

bulmaca

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN