Oğuzhan Koç'un ayrılık acısı kısa sürdü! Bakın Demet'i unutturan o güzel kim

Oğuzhan Koç'un ayrılık acısı kısa sürdü! Bakın Demet'i unutturan o güzel kim

Demet Özdemir'le olan 8 aylık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran ve hala eski eşini sevdiği konuşulan Oğuzhan Koç geçtiğimiz günlerde herkesin yakından tanıdığı bir isimle görüntülendi. Yanındaki güzelle samimi bir sohbet halinde olan Koç'u görenler "yeni bir aşk mı başlıyor" yorumunda bulundu.

Şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir geçen yıl Ağustos ayında evlenmiş fakat aralarındaki anlaşmazlıkları çözemedikleri için 8 Mayıs 2023'te anlaşmalı olarak boşanmıştı. Sosyal medyada hala Demet Özdemir'i sevdiği konuşulan Oğuzhan Koç ise geçtiğimiz günlerde herkesin yakından tanıdığı bir isimle görüntülendi.
Şimdilerde Alaçatı'da tatilde olan Oğuzhan Koç'a sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in eşlik etmesi ve ikilinin sürekli yan yana olması aralarındaki aşk iddialarını kuvvetlendirdi.

yeni-proje-78.jpg

AŞK İDDİALARINA ESPİRİLİ YANIT

Esprili tarzıyla tanınan Ala Tokel, Oğuzhan Koç ile haklarında çıkan aşk iddialarına da bu tarzıyla cevap verdi. Twitter hesabı üzerinden konuya değinen Tokel, "Gomsumuz bizim oluyoda gomsumuz oluo" sözleriyle hem takipçilerini güldürdü hem de Oğuzhan Koç'la aralarındaki tek ilişkinin komşuluk ilişkisi olduğunu açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN