Oğuzhan Koç'un saçı peruk çıktı! Kel halini gören tanıyamadı "Demet görse kaçar"

Oğuzhan Koç'un saçı peruk çıktı! Kel halini gören tanıyamadı "Demet görse kaçar"

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'un bir dönem peruk kullanmak zorunda kaldığını biliyor muydunuz? İşte protez saç kullananlar arasında yer alan Oğuzhan Koç'un saçsız hali. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Enis Arıkan, Tarkan, Murat Boz gibi isimlerin kullandığı protez saç kervanında Oğuzhan Koç'un da olduğunu duyan şaşkınlığını gizleyemedi. Saçlarının seyrek olmasından dolayı peruk takan Koç'un kel halini gören "Yok artık" dedi. Bakın saçsız hali nasıl?

6326b223e4bfdc2458ffb1b3.png

OĞUZHAN KOÇ'UN SAÇLARI PERUK ÇIKTI

Protez saç ünlüler arasında en çok kullanılan yöntemler arasında. Saç ekimini geri plana atan protez saç çok sayıda ünlüde de var.

1-2021729111249.jpg

Bunlardan biri de şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç. Genç kızların hayranlık duyduğu Koç'un saçsız halini görenler gözlerine inanamadı.

oguzhan-koc-kimdir-kac-yasinda-aslen-nereli-biyografi.jpg

GÖRENLER HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Geçen aylarda görkemli bir düğünle Demet Özdemir'le nikah masasına oturan Oğuzhan Koç, bu defa saçlarıyla gündeme geldi.

oguzhan.jpg

Koç'un seyrek saçlarından dolayı peruk kullandığı ortaya çıktı. Kel halini görenler ise "Demet Özdemir görse kaçar" "Bu şaka olsun" gibi çok sayıda yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN