"Ölüm tehlikem var" diyerek hayranlarından helallik istemişti! Kobra Murat, hastaneden göbek atarak taburcu oldu!

Romanların sevilen şarkıcısı Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde sevenlerini üzmüş ve rahatsızlanan ünlü şarkıcı apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Kobra Murat sevenlerinden dua isteyerek son sağlık durumunu paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gün göbek atarak hastaneden taburcu oldu.

Şov dünyasının en renkli isimlerinden olan Kobra Murat, geniş kitleler tarafından tanınıyor. Roman şarkıcılar arasında yıldızı parlayan ve Türk halkının yakından tanıdığı Kobra Murat, Belçika seyahati dönüşünde rahatsızlanarak apar topar tedavi altına alınmıştı.

Bağırsağı çatlayan Kobra Murat, ölüm tehlikesiyle ameliyata alınmış ve roman şarkıcı, ameliyattan önce sevdiklerinden helallik istemişti. Paylaşımda, "Tüm sevenlerime hakkımı helal ediyorum. Sizlerde bana haklarınızı helal edin dualarınızı gönderin. Sağlıklı bereketli şanslı kısmetli huzurlu ömürler diliyorum. İnşallah bu ameliyatı atlatırım. Dualarınızı bekliyorum. Kobra Murat’tan sonsuz sevgiler saygılar selamlar. Allah’a emanet olun" demişti.

kobraf.jpg

GÖBEK ATARAK ÇIKTI

Helallik ve dua isteyerek ameliyata giren Kobra Murat, sağlığına kavuştu ve hastaneden göbek atarak taburcu oldu.

atburcu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN