Ölümden dönmüştü! 'Bir yıldan önce ayağa kalkamaz' denilen Sergen Deveci, ilk adımlarını attı! Herkesi duygulandıran görüntü

Ölümden dönmüştü! 'Bir yıldan önce ayağa kalkamaz' denilen Sergen Deveci, ilk adımlarını attı! Herkesi duygulandıran görüntü

İki ay önce Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan ünlü oyuncu Sergen Deveci, kazanın ardından hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. 'Bir yıldan önce yürüyemez' denilen ünlü oyuncu, iki ay sonra attığı ilk adımları paylaşarak herkesi duygulandırdı.

“Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüs, İki ay önce Amasya’nın Merzifon ilçesinde TIR'a arkadan çarpmış ve söz konusu kaza Türkiye'yi yasa boğmuştu. Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken aralarında Sergen Deveci, Melisa İşiten ve Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu 8 kişi ise yaralanmıştı.

Doktorların kazada ağır yaralı olarak kurtulan Sergen Deveci'nin bir yıldan önce ayağa kalkamayacağını söylemesine rağmen ünlü oyuncu hızla iyileşti. Sergen Deveci, yaklaşık iki ay sonra ilk adımlarını attı. Kazada boynunda ve omurgasında kırıklar oluştuğu için kazanın hemen ardından yoğun bakıma alınarak acil ameliyata sokulan Sergen Deveci, kısa süre önce hastaneden tedavi olmuştu.

Ceyhun Fersoy takipçileriyle dertleşti: Kazayı hiçbir zaman anlatmayacağım - 1

İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

İki ay önce geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci, kaza sonrası ilk adımlarını attığı anı sosyal medya hesabı aracılığıyla 'Erkekler ağlamaz' şarkısıyla paylaştı. Ünlü oyuncunun adım atmasının ardından gözyaşlarına boğulması izleyenleri duygulandırdı.

Ceyhun Fersoy takipçileriyle dertleşti: Kazayı hiçbir zaman anlatmayacağım - 4

Amasya'da iki ay önce Baş Belası oyununun Karadeniz turnesinde ekibiyle birlikte trafik kazası geçiren Sergen Deveci ağır yaralanmıştı. Felç kalma riski olduğu ve bir yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenen oyuncu, yoğun fizik tedavi seanslarının ardından yardım almadan yürümeye başladı.

Adım attığı anları sosyal medya hesabından Erkekler Ağlamaz şarkısı eşliğinde yayınlayan Sergen Deveci, gönderisine, "Bazen baştan başlamak..." ifadelerini not düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN