Ömer bitti, Barış Falay imaj değişikliğine gitti

Ömer bitti, Barış Falay imaj değişikliğine gitti

Ömer dizisinin final yapmasının ardından Barış Falay, imaj değişikliğine gitti. Falay, iki sezon boyunca taşıdığı sakallarını keserek eski haline döndü.

Barış Falay, Star TV’nin beğenilen dizisi Ömer’deki başarılı performansıyla izleyicilerin gönlünde taht kurdu. "Reşat Ademoğlu" karakteriyle muhafazakar bir ailenin reisini canlandıran Falay, rolü için sakallarını uzatarak iki yıl boyunca bu imajla yaşamını sürdürdü.

15151.jpg

SAKALLARA VEDA, YENİ PROJELERE MERHABA

Dizinin final yapmasının hemen ardından sakallarını kısaltan Barış Falay, şu günlerde ailesiyle birlikte tatil yaparak dinleniyor. Falay, aynı zamanda yeni dizi ve film projelerini değerlendirerek ekranlara dönüş için hazırlanıyor.

5165163.jpg

Hayranları, başarılı oyuncunun ekranlara ne zaman ve hangi projeyle döneceğini merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN