Ömür Gedik'in 30 kedisiyle yaşadığı lüks villası olay oldu! Resmen saray yavrusu: Her detayıyla dikkat çekti

Ömür Gedik'in 30 kedisiyle yaşadığı lüks villası olay oldu! Resmen saray yavrusu: Her detayıyla dikkat çekti

Ömür Gedik'in evini görenler şaşkınlığını gizleyemedi! Evinde beslediği 30 kedisiyle birlikte lüks villası viral oldu! Saray gibi villasıyla dikkat çeken ünlü isim, her detayıyla beğeni kazandı. İşte o anlar...

Ömür Gedik'in kameralara yansıyan evi büyüledi. Sinema eleştirmeni, şarkıcı ve köşe yazarlığı yapan Gedik, "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına misafir oldu. Lüks villasının büyüleyici dış görünüşünün yanı sıra, iç dizaynı da dikkat çekti. Evini gören takipçileri "Saray yavrusu" yorumlarını yaptı.

640xauto-17.webp

Kameralara yansıyan lüks villasıyla, Ömür Gedik evinde 30 kedi beslediğini paylaştı. Kanal D ekranlarının takip edilen programlarından olan Evrim Akın ile Ev Gezmesi bölümünde, şarkıcı, köşe yazarı ve sinema eleştirmeni Ömür Gedik ziyaret edildi.

640xauto-18.webp

Salonuyla başlayan incelemede, bej ve siyah renklerin yoğun olduğu alanda, sade bir dekorasyon görülüyor. Aksesuarlar, objeler ve fotoğraflar şıklığıyla evi tamamlıyor.

640xauto-19.webp

Lüks villa boğaz manzarasıyla detaylı bir mimariyle işlenmiş. Balkonları kapatılan teller ve kediler için hazırlanan tüneller adeta bir hayvan için hazırlanmış bir ev izlenimi veriyor.

640xauto-20.webp

Evinde bulunan akvaryumun hikayesi ise şaşırttı. Sazan balıklarını korumak için evinde akvaryum olduğunu söyledi. Mutfağının ardında yer alan bahçe dekoru doğa severlerin hoşuna gitti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN