Onlar Cumartesi Gününü Kötü Geçecek! Ya Siz Gününüzü Nasıl Geçireceksiniz? İşte Günlük Burç Yorumları...

Onlar Cumartesi Gününü Kötü Geçecek! Ya Siz Gününüzü Nasıl Geçireceksiniz? İşte Günlük Burç Yorumları...

Yıldızların sizlere nasıl sürprizler hazırladıklarını bilmek işinizi kolaylaştırır. Günlük hayatınıza bir parça neşe katmak istiyorsanız burcunuzun size neler hazırladığına bakabilirsiniz. İşte 20 Ağustos 202 Cumartesi günü için Koç, Boğa, İkizler, Yay ve diğer burçlar için astrolojik tahminler...

20 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Ailenizdekilere karşı çok hoşgörülü görünüyorsunuz ama onlardan gelen taleplerin ne kadarını kaldırabileceğiniz meçhul. Birinin size veya sizden birine kaba davranması durumunda harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Böyle bir durumda kötü polisi oynamak istemiyor olabilirsiniz, bu yüzden tavsiyemiz bu 'kötü' pozisyonu almak ve sizi savunmaya istekli birini bulmak olacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir tür aile içi iletişimsizlik, bu cumartesi sizi oldukça duygusal bir bunalıma sokacak. İyi haber şu ki, bundan sorunsuz bir şekilde uzaklaşmak için çabalıyorsunuz.

Bazı Boğalar buna biraz daha tutku katarak kendilerini başladıklarından daha iyi bir konuma getirecekler.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mutsuzsanız bunun için bir şeyler yapmalısınız. Ama tüm planınız aslında oturup hiçbir şey yapmadan şikâyet etmekten ibaretse, hiçbir şeyin değişmesini beklemeyin.

Büyük bir dönüşümün ya da herhangi bir şeyin peşinde bile olmayabilirsiniz. Çabalarınızı artırmanız ve hayalleriniz için kendinizi gerçekçi bir şekilde analiz etmeniz gerekiyor.

burclar-1-001.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hayatta çok az şeyin garantisi var ve görünüşe göre bugün peşinde olduğunuz türden bir garanti almak gerçekten mümkün değil.

Kafanızda senaryolar kurmak yerine, belki de basit yaşamaya ve zamanın tadını sonuna kadar çıkarmaya odaklanmalısınız. Son zamanlarda üstlendiğiniz bazı fazladan sorumluluklardan vazgeçmek size zarar vermeyecektir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu cumartesi çok yorgun görüneceksiniz ve bu, bazı aile işlerinden vb. uzaklaşmanıza yardımcı olabilir.

Ancak bu, uzun süre avantaj elde etmeye istekli olduğunuz anlamına gelmez. Aksine, ailenizdeki herkesi şaşırtacak şekilde, mümkün olduğunca dahil olmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün oldukça karamsar bir ruh hali içinde olduğunuzu, şu an için çok heyecanlanmayan ve gelecek için özellikle hoş olmayan bir ruh hali içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Bazı planlarınız hala hazırlanma aşamasında olmasına rağmen bu ruh halinde olmak sizi şaşırtabilir.

burclar-2-001.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu cumartesi gerçekleşecek olaylar sizi test etmeye yönelik olacak ve tepkileriniz partneriniz tarafından kapsamlı bir şekilde analiz edilecek.

Ne kadar sadık ve güvenilir olduğunuzu göstereceksiniz, ancak partneriniz yine de burada bir sorun olduğunu hissedebilir. Bu muhtemelen kendinize sinirlenmenize neden olacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün partnerinizin, neler yaşadığınızı gerçekten anlamadığı izlenimine kapılabilirsiniz.

Onu daha bilinçli hale getirmeye çalışacaksınız ama belki de bu şekilde ufak bir skandalı başlatıyorsunuz. Ondan gelen bazı sinyalleri deşifre ediyorsunuz ama aynı zamanda bu sinyalleri taraflı bir şekilde yorumlamayı tercih ediyorsunuz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu cumartesi, ifade ve belagat gücünüzü iyi bir amaç için kullanmalısınız çünkü bunu yapabileceğiniz bir fırsat size çok yakın görünüyor.

Yakın birinin aşırı yükselişinden etkileniyorsunuz, ancak ortaya koyulan sıkı çalışmaya ve bitmek bilmeyen saatlere değil, yalnızca işlerin göz alıcı tarafını görüyor gibisiniz.

burclar-001.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

İki arkadaşınız arasında zaten patlamanın eşiğinde olan bir durumda ateşe körükle gidiyorsunuz.

Herkesi test etmek için sınırları zorluyorsunuz ve bunu olabildiğince erken yapmaya çalışıyorsunuz. Bu sizin için sadece basit bir oyun olsa da ilgili kişilerin de acı çekebileceğini lütfen unutmayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu cumartesi tatil planları için harika bir gün. Bu konuda ailenizden gelen bazı yeni talepleri dikkate almanız gerekebilir.

İlk başta bundan oldukça bunalacaksınız, ancak daha sonra muhtemelen işlerin düşündüğünüz kadar kötü olmadığını anlayarak yolunuza devam edeceksiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Mevcut eğilim sizi mantıksal düşünmeye itecek ve kendiniz ve yaptıklarınız hakkında çok eleştirel olacaksınız.

Ama yaptığınız şeyin hiçbir şeye değmediğini düşündüğünüz o aşamaya gelmeden önce, lütfen etrafınıza bir bakın ve arkadaşlarınızla konuşun, iç görüleriyle sizi şaşırtacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN