Karşınızdakini Ne Çıldırtıyor? Rakibinizin Zayıf Noktasını Öğrenin Onunla Vurun... Hangi Burç Neden Mutsuz Olur?

Karşınızdakini Ne Çıldırtıyor? Rakibinizin Zayıf Noktasını Öğrenin Onunla Vurun... Hangi Burç Neden Mutsuz Olur?

Hiç kimse her zaman mutlu olamaz. Aslında kalbi ve beyni olan herkes hayatta bazen mutsuz bazen de mutlu olur. Ancak insanlarda mutsuzluğa neyin sebep olduğuna gelince, özellikle bu sıralama burçlar için değişir. Bazıları acımasız bir sözle veya olumsuz bir burçla vurulabilirken, daha dayanıklı olanlar ise mutsuzluk denizinde etkilenmeden yüzerler. Peki hangi burçları neyin çok üzdüğünü öğrenmek ister misiniz? İşte burçların yıkıldığı o anlar...

KAYBETMEK KOÇLARIN ASLA TAHAMÜL EDEMEDİKLERİ BİR DUYGUDUR

Koç burcu bir insanın bir çöküş yaşadığını görmek ister misiniz? Onları herhangi bir şeyde yenmen çökmelerine neden olur. Yarışlardan masa oyunlarına, akşam yemeğini ilk kimin bitirdiğine kadar Koç burcunun kazanması gerekiyor. Kazanmamak sadece suratına bir tokat atmak değil, aynı zamanda varlığınızın özüne yapılan nihai saldırıdır. Ne zaman kaybetsen, dünyanın sonu gibi gelir.

SANA AİT OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜN ŞEYİ KAYBETMEK BOĞALARI DİZ ÇÖKTÜRÜR

Acı verici bir şekilde sahiplenici olduğun için , Boğa burçlarını mutsuz etmek istiyorsanız, tek yapılması gereken, senin olduğunu hissettiğin bir şeyi senden almaktır. Bu bir şey bir insan, maddi bir nesne, hatta bir kalem bile olabilir. Sahip olduğunuz şey sizden alınınca sizden çalan insanlara ateş tükürürsünüz.

CAN SIKINTISI İKİZLERİ SON DERECE MUTSUZ EDER

Zodyak'ın gözü pek burcu İkizler, çok uzun süre sıkıldıklarında tam anlamı ile çökerler. İkizler kendisini sürekli eğlendiren yaratıcı çizgisi sayesinde sürekli mutlu olurlar ama tüm yaratıcı enerjisi tükenen ve can sıkıntısı yaşayan ikizler çok çabuk çöker ve tam anlamı ile bataklığa saplanır.

uzgun-insanlar.jpg

SIĞ İNSANLAR YENGEÇLERİ MAHVEDER

Yengeç burcu insanları kendini çok derinden hissettiğin için, hiçbir şey gününü sığ insanlar gibi mahvedemez. Sığ olmanın yanı sıra ilgi çekici değillerse, geçmiş yaşamda yaptığınız bir şey için cezalandırılıyormuş gibi hissetmeye mahkumsunuzdur. Böyle bir durum saçınızı başınızı yolmanıza neden olur.

ASLANIN DÜŞMANI KISKANÇLIK

En kibirli ve kendini beğenmiş zodyak işaretlerine sahip olan aslanları kıskançlık mutsuzluğa sürükler. Aslanların mutsuzluğunun mutlak nedeni kıskançlıktır. Aslanlar için kıskançlık doğal bir şey olduğundan onu saklamaya bile gerek duymuyorsunuz.

BAŞAKLARIN MUTSUZLUK KAYNAĞI HER ŞEYDEN ÇOK FAZLA OLMASIDIR

Başaklarda çok fazla kelimesi bile mutsuzluk sebebidir. Başaklar hiç bir burçta olmayacak kadar düzenli olsalar da önlerindeki tabakta her şeyden çok fazla olduğu zaman mutsuz olurlar. Başakların önlerindeki tabak ne kadar dolu ise o kadar organizasyon becerileri sekteye uğrar. Her şeyden çok fazla olması başakların organizasyon becerilerinin buna ayak uydurmakta zorlanmasına neden olacaktır.

uzgun.jpg

HER TÜRLÜ ÇİRKİNLİK TERAZİLERİ DEPROSYONA İTER

Teraziler güzel olan her şeyi sever. Terazilerin mükemmel dünyasında, çirkinlik olmayacaktır. Çirkinliğin her türüne tahammül edemeyen teraziler hem fiziksel hem de kalp çirkinliğini kaldıramaz. Mutsuz olmak istemiyorsanız mükemmel bir dünyada yaşamadığımızı aklınızdan çıkarmayın. Çirkinlikler güzellik takıntılı ruhunuzu alt üst edebilir.

BOZULAN GÜVEN AKREPLERİN DE AYARINI BOZAR

Akrepler mahremiyetinizi seviyorsunuz. Bu nedenle de güveniniz kırdığı zamanda ayarlarınız bozuluyor. Akrep burcu insanları güvenlerini zedeleyen birini asla affetmezler ve o mutsuzluk duygusunu her zaman hissederler.

OLUMSUZLUKLAR YAYLARI ÇOK ÜZER

Yayların en bariz karakteri olumlu olmalarıdır. Yayların pozitif olması bulaşıcıdır ve çevrelerindeki insanlar onların bu pozitif yanını çok severler. Ama aynı zamanda o kadar pozitifsiniz ki, olumsuzluk kelimenin tam anlamıyla varlığınızı parçalıyor. Onu, söndürülmesi gereken bir kanser olarak görüyorsunuz ve buna maruz kaldığınızda, sizi sadece yıkmakla kalmıyor, günlerce yere seriyor.

uzgun-insan.jpg

OĞLAKLAR İSE TEMBELLİK KARŞISINDA ÇILDIRIYOR

Oğlaklar zodyak burçlarının en iddialısıdır. Tembellik oğlak burcunun varoluşunun baş belasıdır. Sadece tembelliğin var olduğunu bilmek bile oğlakların yüzünün asılmasına neden olur. Tembel kişilerin varlığı sizi son derece mutsuz eder. Tembellik oğlakların asla anlayamayacağı bir şey olduğu için tembel insanlar bu burçları depresyona iter.

KOVALARI KAFESE KOYMAK ÖLÜM CEZASI VERMİŞ GİBİ HİSSETTİRİR

Kova özgür olmalıdır. Sadece romantik bağlardan değil, toplumsal yükümlülüklerden ve bir bütün olarak dünyadan arınmalıdır. Kovaları kafese koymak ölüm cezası gibi geliyor. Kovalar ellerinden geldiğince özgür olmak için kaçarlar Ama yakalanır ve kafese tıkılırsa, kalpleri kelimenin tam anlamıyla yüzlerce parçaya bölünür.

İHTİYAC ANINDA GERİ ÇEVRİLMEK BALIKLARIN ÖLÜMÜ OLUR

Balıklar hayatlarında o kadar çok şey veriyorlar ki her zaman herkese ağlayacak bir omuz sunuyorlar. Ama kendileri ağlayacak bir omuz bulamadıklarında ve reddedildiklerinde tam anlamı ile harap oluyorlar. Düzensiz arkadaşlıklar ve ilişkiler balıklarda kalp ağrısının kaynağıdır.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN