O Saatlerde Sakın Dışarı Çıkmayın! Sağanak Yağış Geliyor... Sel Ve Su Baskını Önüne Geleni Götürecek...

O Saatlerde Sakın Dışarı Çıkmayın! Sağanak Yağış Geliyor... Sel Ve Su Baskını Önüne Geleni Götürecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü saat vererek o illeri uyardı. Geçen hafta yaşanan sağanak yağışlar bugün geri dönüyor. Sağanak yağışların hangi illeri etkileyeceğini belirten Meteoroloji yetkililerin ve vatandaşların yaşanacak olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerektiğini ifade etti. İşte sağanak yağmurların vuracağı illerin listesi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı son dakika hava durumu raporunda bugün için sağanak yağış uyarısı yaptı. Geçen hafta yaşanan sağanak yağışların bu gün geri döndüğü belirtilen raporda saat verilerek hangi illerde şiddetli yağışlar beklendiği paylaşıldı.

SAĞANAK YAĞIŞLAR GERİ GELİYOR

Bu hafta hava sıcaklıkları yurt genelinde genellikle mevsim normalleri civarında seyretti. Perşembe gününden itibaren ise bunaltıcı nem yüklü sıcaklıklar vatandaşları olumsuz yönde etkiledi. 2 gündür yaşanan nemli baskın bir sıcaktan sonrasında ise yağmurlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son değerlendirmelerinde bugün için pek çok il için uyarı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu değerlendirmesinde İstanbul'un da aralarında bulunduğu birçok il için sağanak uyarısı yapıldı.

saganak-yagmur.jpg

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 19 - 23 AĞUSTOS HAVA DURUMU TAHMİNİNİ PAYLAŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 19-23 Ağustos tarihlerine ait hava durumu tahminlerini yayınladı. MGM tarafından yayınlanan hava durumu değerlendirmesine göre hava sıcaklıklarında belirgin bir değişim beklenmiyor. Fakat Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Marmara Bölgesi de dahil yurdun kuzey kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü yağışlar beklendiğini belirtti. MGM raporunda Cuma gününü kabusa çeviren sağanak yağışların Cumartesi günü ise yurdun kuzeydoğusundaki sahil şeridini etkisi altına alacağı ifade ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

hava-durumu-1.jpg

19 Ağustos 2022 Cuma günü için yurt genelinde haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu-2.jpg

20 Ağustos 2022 Cumartesi günü için yurt genelinde haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu-3.jpg

21 Ağustos 2022 Pazar günü için yurt genelinde haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu-4.jpg

22 Ağustos 2022 Pazartesi günü için yurt genelinde haritalı hava durumu tahmini

hava-durumu-5.jpg

23 Ağustos 2022 Salı günü için yurt genelinde haritalı hava durumu tahmini

Sizlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haritalı hava durumu tahminine bakarak gerek hafta sonunu gerekse hafta içi günlerinizi planlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN