3 Kere Kanser Olan Ünlü Sanatçı Sahnede Duyurdu! Sağlık Durumu İle İlgili Son Gelişme: Sevenleri Gözyaşları İçinde Dinledi...

3 Kere Kanser Olan Ünlü Sanatçı Sahnede Duyurdu! Sağlık Durumu İle İlgili Son Gelişme: Sevenleri Gözyaşları İçinde Dinledi...

3 kere kanser teşhisi konan Özkan Uğur verdiği konser sırasında sağlık durumu ile ilgili yeni gelişmeyi duyurdu. Sevenlerinin göz yaşları içinde dinlediği Özkan Uğur mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti.

9 YILDA 3 KERE KANSERE YAKALANDI

9 yıl önce lenfoma kanserine yakalanan ve 2020'de hastalığı nükseden MFÖ grubunun solisti Özkan Uğur tedavi sürecinin ardından yeniden sahnelere döndü. 2020'de hastalığı nükseden MFÖ grubunun solisti ve oyuncu Özkan Uğur 2 yıl aranın ardından hastalığının tekrarladığını duyurmuştu.

Kanser tedavisi gören MFÖ Özkan Uğur sahnede sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle bir araya gelen Özkan Uğur, son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Tedavi sürecinin ardından yeniden sahnelere dönen usta isim, “Tedavi süreci olumlu gidiyor. Sahneye çıkmamda hiçbir engel yok. Her şey güzel gidiyor” dedi.

Özkan Uğur, 2013 yılında lenfoma kanserine yakalanmış ve tedavisinin ardından 2020 yılında hastalığı nüksetmişti. İkinci kez kanser tedavi gören Özkan Uğur, geçtiğimiz Nisan ayında yeniden kansere yakalandığını duyurmuştu.

ozkan-ugur-kanser.jpg

3. KEZ KANSERE YAKALANDI

68 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu Özkan Uğur, Nisan ayında yaptığı paylaşımında sevenlerine üzücü haberi vererek ilaç tedavisine başladığını ve konserlere çıkamayacağını şu sözlerle açıklamıştı:

''Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle"

MFÖ TAM KADRO SAHNEDE

4 aylık aranın ardından tam kadro olarak Kuruçeşme Açıkhava'da konser veren MFÖ grubu hayranlarıyla buluştu. Kanser tedavisi gören Özkan Uğur da yeniden sevenlerinin karşısına çıktı.
Sahnede duygulu anlar yaşayan Ekip üyeleri mutlulklarını dile getirdiler.

Fuat Güner, "Özkan'sız konserlerimiz olmuyordu. Biz de yapmıyorduk zaten. Şimdi geldi" derken Mazhar Alanson ise, "Özkan geldi diye çok mutluyuz. Birimiz eksik olunca olmuyor. Nihayet neşemiz geldi" sözleriyle duygularını dile getirdi.

ozkan-ugur.jpg

ÖZKAN UĞUR İYİ HABERİ SAHNEDEN VERDİ

İzleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Özkan Uğur ise sağlık durumuyla ilgili güzel haberi sahnede verdi. Sevenlerin yüreğine su serpen usta sanatçı durumunu ''Tedavi süreci olumlu gidiyor. Sahneye çıkmamda hiçbir engel yok. Her şey güzel gidiyor'' sözleriyle özetledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN