Onur Büyüktopçu kimdir ve evli mi? İşte oynadığı dizi ve filmler

Onur Büyüktopçu kimdir ve evli mi? İşte oynadığı dizi ve filmler

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan ‘Yemekteyiz’ yarışma programını sunan yakışıklı oyuncunun yer aldığı projeler ve filmler, sevenleri tarafından aranıyor. Hayranları tarafından defalarca evlilik teklifi alan Onur Büyüktopçu’nun hayat hikâyesi de bir hayli enteresan. İşte gelişmeler…

2003’ten beri birçok dizi ve filmde boy gösteren Onur Büyüktopçu’nun biyografisi, bu aralar birçok kullanıcı tarafından internette sorgulanıyor. En son Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu ile ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

YEMEKTEYİZ PROGRAMINDAN NEDEN AYRILDI?

Sunduğu Yemekteyiz programının yola Seda Sayan’la devam etmesi sonrası ortaya atılan iddiaları yalanlayan Onur Büyüktopçu, "Ayağımın kaydırıldığı yönündeki haberlerin aslı yok. Sene başında yapımcıma programdan ayrılacağımı, artık değişik bir şeyler yapmak istediğimi iletmiştim. Yapımcımız ve kanalımız da uygun buldu. Seda ablayı çok seviyorum. Bayrağı devraldı ve gayet iyi devam ediyor. Allah herkesin ekmeğini versin." ifadelerini kullanmıştı.

19-08/26/onur-buyuktopcu.jpg

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

24 Nisan 1982’de İstanbul'da doğan Onur Büyüktopçu, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladıktan sonra dil ve tiyatro eğitimi için İngiltere'nin yolunu tuttu.Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim gören ünlü isim, televizyon dünyasına ilk adımını 2003’te yayınlanan ve döneme damgasını vuran ‘Lise Defteri’ dizisiyle attı. Büyüktopçu henüz evlenmedi.

OYNADIĞI DİZİLER

Doktorlar, Kavak Yelleri ve Yabancı Damat gibi popüler dizilerde de konuk oyuncu olarak görev alan Onur Büyüktopçu, 2006 yılında ‘Fırtınalı Aşk’, 2007 yılında ‘Tatlı Bela Fadime’, 2010’da ‘Güz Gülleri’, 2015-17 yıllarında da ‘Kiralık Aşk’ dizilerinde boy gösterdi.

FİLMLERİ

‘Hürmüz Gelin’ ve ‘Memleket Hikâyeleri’ adındaki filmlerde oynayan Onur Büyüktopçu, en son TV8 ekranlarında yayınlanan ‘Yemekteyiz’ adındaki yarışma programının sunuculuğunu yapmıştı.

DAMAT BAYILDI İÇİN TIKLAYIN

Onur Büyüktopçu, yeni sezonda Damat Bayıldı projesiyle izleyici karşısına çıkıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN