Optik illüzyon beyin testi: Gizli kadını 9 saniyede bulabilir misiniz? Ne kadar akıllı olduğunu test et!

Optik illüzyon beyin testi: Gizli kadını 9 saniyede bulabilir misiniz? Ne kadar akıllı olduğunu test et!

Optik illüzyon: Gizli kadını 9 saniyede tespit edebilir misiniz? 9 saniye içinde resimdeki gizli kadını bulmak için bu optik illüzyon mücadelesine katılın. Gözlem becerilerinizi şimdi test edin.

Optik illüzyonların güzelliği, zihinlerimizle oyun oynama biçiminde yatar. Sadece bu optik yanılsamalar, bu tür optik yanılsama resimleriyle etkileşime girdiğinde beynimizin nasıl çalıştığını incelemek için harika kaynaklar değildir.

Şimdi basit bir testle durumsal farkındalığınızı ve gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? O zaman başlayalım.

1-009.jpg

BU OPTİK İLLÜZYON RESMİNDE GİZLİ KADINI 9 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Bu güzel tablo, sürrealizm temasına dayalı tablolar yaratmasıyla tanınan bir sanatçı Artush Voskanyan'ın eseridir. En sevdiği yemeği yani peyniri çalmaya çalışan bir fareyi yakaladığı mutfak rafının üstünde oturan bir kedi görebilirsiniz. Bu resimde 9 saniyede gizli kadını bulmanız gerekiyor. Zamanın başladı.

BUNU BİLİYOR MUSUNUZ?

Sürrealizm, I. Dünya Savaşı'ndan sonra 20. yüzyılda sanat ve edebiyat alanında bilinçaltının kendini ifade edebileceği teknikler geliştirmek amacıyla başlayan bir akımdır.

Optik illüzyon mücadelesine geri dönelim. Gizli kadını gördün mü? Acele edin, çünkü fazla zamanın kalmadı.

Artık aramanızı hassaslaştırabilir ve gizli kadını bulabilirsiniz. Üstün gözlem becerilerine sahip optik illüzyon bulmacalarını sevenler, gizli kadını çoktan fark etmiş olabilirler. Fakat İlk kez gelenler bir kadın bulmakta zorlanabilirler.

Gizli kadının nerede olduğunu bilmek ister misin? Çözüm ve açıklama için okumaya devam edin.

GİZLİ KADIN ÇÖZÜMÜNÜ VE AÇIKLAMASINI ÖĞRENİN

Gerçekte kadın orada değildir, ancak görüntüdeki nesnelerin bu kadar hesaplı bir şekilde düzenlenmesi nedeniyle bir kadın yüzü görünümü vermektedir. Dikkatli bakarsanız, farenin gövdesi ile kedi arasındaki boşluk alnın görünümünü verir ve farenin yüzü kadının gözleri gibi davranır, kedinin patileri burnunu ve kırmızı biber dudakları gibi görünür.

Umarız bu optik illüzyon mücadelesinden bizim paylaşmaktan keyif aldığımız kadar siz de keyif almışsınızdır. Bu optik illüzyon testini sevdiklerinle paylaşabilir ve görüşlerini yorumlar kısmında bize aktarabilirsin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN