Orhan Gencebay kötü haberi duyurdu: Hayranları üzüntüye boğuldu: "Bir kist var..."

Orhan Gencebay kötü haberi duyurdu: Hayranları üzüntüye boğuldu: "Bir kist var..."

Geçtiğimiz günlerde hayranlarına müjdeli haberi vererek, yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu açıklayan Orhan Gencebay, bu kez hayranlarını endişelendiren açıklamalarda bulundu.

Usta sanatçı Orhan Gencebay ve 1978 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Sevim Emre, İstanbul Nişantaşı'nda objektiflere yakalanarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde hayranlarına müjdeli haberi vererek tanınmamış isimlerle bir albüm hazırlığı içerisinde olduğunu açıklayan Orhan Gencebay, eski eserlerini bu isimlere seslendirerek genç sanatçılara bir şans vermek istediğini açıklayarak "Çok değişik, çok güzel şeyler olacak. Herkes çok şaşıracak. Yakın zamanda başlıyoruz" demişti. Usta isim bu kez hayranlarını endişelendiren açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Orhan Gencebay, eşi Sevim Emre ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Bir kafede arkadaşları ile yemek yiyen çift, mekan çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Gencebay, stüdyo çalışmalarına devam ettiğini ve yakın zamanda bir albüm çıkaracağını söyledi.

sevimemre.jpg

"OPERASYON GEÇİRECEĞİM"

Yakın zamanda ameliyat olacağını açıklayarak hayranlarını endişelendiren Orhan Gencebay, "Ufak bir operasyon geçireceğim. Bir kist var, iki dakikalık bir ameliyatla hallolacak" dedi. Usta sanatçı otomobiline yöneldiği sırada yanına karton toplayan bir kadın yanaştı.

"ÇETE OLMUŞ BUNLAR"

Orhan Gencebay, karton toplayan kadına para verirken, Gencebay'ın eşi Sevim Emre ise bu duruma tepki gösterdi. Karton toplayıcıları 'çeteye' benzeten Sevim Emre, "Bunlar tam bir çete! Her yer bunlarla doldu. Sürekli para istiyorlar" ifadelerini kullanarak otomobiline bindi.

emre.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN