Oyuncu Canan Hoşgör'ün acı günü

Oyuncu Canan Hoşgör'ün acı günü

Hamdi Alkan'ın eski eşi oyuncu Canan Hoşgör, sosyal medya hesabından annesinin vefat ettiğini duyurdu. Hoşgör, annesi ve babasının birlikte çekilen bir fotoğrafını da paylaşarak "Kısacık ayrı kaldınız. Cennet bahçelerinde el elesiniz şimdi" notunu düştü. Hoşgör'ün eski eşi Alkan'ın annesi de geçtiğimiz hafta vefat etmişti.

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör'ün annesi hayatını kaybetti. Hoşgör, vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Hoşgör, annesi ve babasının birlikte çekilen bir karelerini de paylaştı. Hoşgör'ün eski eşi Alkan'ın annesi de geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmişti.

pppp.jpg​​​​​​​

Vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, "Canım annem, pamuğum hayat mücadelesini tamamladı... Allah gani gani rahmet eylesin. Cenazesi yarın öğleden sonra (24 Şubat) Gündoğan köyüne defnedilecektir" dedi.

gpl.jpg​​​​​​​

Bir süre önce de babasını kaybeden Hoşgör, anne ve babasının yer aldığı fotoğrafa "Kısacık ayrı kaldınız. Cennet bahçelerinde el elesiniz şimdi" notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN