Oyuncu Eda Ece ve Basketbolcu Buğrahan Tuncer'in bebekleri dünyaya geldi

Oyuncu Eda Ece ve Basketbolcu Buğrahan Tuncer'in bebekleri dünyaya geldi

Uzun yıllardır birlikte olan ve 21 Haziran'da dünyaevine giren Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Ece ve Tuncer'in kızlarına "Mina İpek" adını verdikleri öğrenildi.

Yasak Elma dizisindeki "Yıldız" karakteriyle büyük sevgi kazanan oyuncu Eda ece ve Basketbolcu Buğrahan Tuncer 21 Haziran'da nikah masasına oturmuştu. Tuncer-Ece çiftinin bebeği dünyaya geldi.

Eda Ece-Buğrahan Tuncer çifti ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

165105519-ekran-goruntusu-2024-04-04-165023.jpgEda Ece ve Buğrahan Tuncer'in minik kızlarına kavuştukları Galatasaray Basketbol takımının Instagram hesabından duyuruldu.

Açıklamada, "Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer'in bugün dünyaya gelen kızları Mina İpek’e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi’ni gönülden tebrik ederiz. Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin Mina İpek Tuncer" denildi.

Böylece daha önce yeni nesil isimlere sıcak bakmadığını açıklayan Eda Ece'nin kızına "Mina İpek" adını verdiği ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN