Oyuncu Hilal Altınbilek'in en acı günü! Kanser tedavisi görüyordu, ölümüyle kahroldu

Oyuncu Hilal Altınbilek'in en acı günü! Kanser tedavisi görüyordu, ölümüyle kahroldu

Türk televizyon ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova' da Züleyha karakteriyle hafızalara kazınan Hilal Altınbilek' ten acı haber geldi. Acı haberi alan ünlü oyuncu kahroldu

Atv ekranlarının bir döneme damgasını vurmuş olan dizisi Bir Zamanlar Çukurova' da Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek' ten acı haber geldi. Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek'in uzun zamandır özel bir hastanede kanser tedavisi gören 66 yaşındaki babası Özdemir Altınbilek, önceki akşam vefat etti.

mv5bn2m0zju1nwmtnjjlos00zjjmlwfmytetyzhmmzkzotg3nmy5xkeyxkfqcgdeqxvymjczmdu1mdc-v1.jpg

Ünlü oyuncunun babası Özdemir Altınbilek, önceki gün Kilyos Merkez Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verildi.

6570358286b24a2b384a8216.webp

Güzel oyuncu Hilal Altınbilek' i bu acı gününde sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Cenazeye katılanlar arasında Kerem Alışık, Kerem Çatay, son anda define yetişen Onur Tuna, vardı.

65714a114e3fe01180c9f625.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN