Özcan Deniz'in evlilik için neden bu kadar acele ettiği belli oldu! Henüz bir hafta önce sessiz sedasız evlenmişti!

Özcan Deniz'in evlilik için neden bu kadar acele ettiği belli oldu! Henüz bir hafta önce sessiz sedasız evlenmişti!

Bir hafta önce, 1.5 yıldır beraber olduğu sevgilisi Samar Dadgar ile dünyaevine giren Özcan Deniz'in bu evlilik için neden bu kadar acele ettiği ortaya çıktı.

1.5 yıldır aşk yaşadığı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde dünyaevine girerek dikkatler üzerine çeken ünlü şarkıcı Özcan Deniz'in düğün için neden bu kadar aceleci davrandığı belli oldu. Yeni evli çift hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, 1,5 yıldır aşk yaşadığı modacı sevgilisi Samar Dadgar ile sürpriz bir şekilde Zekeriyaköy’deki evinde dünyaevine girdi. Çift, herkesten gizli bir şekilde nikah masasına otururken herkesi şaşırtan evliliğe yönelik haberlerin basına yansımasının ardından çiftin nikahına dair ilk görüntüler ortaya çıkmıştı.

ANNESİ EVLİLİĞE KARŞI ÇIKTI

Mutluluklarını fotoğraf karelerine yansıtan ünlü çiftin balayı için ise Dubai'yi tercih ettiği öğrenildi. Nikah günü çekilen bu fotoğrafta alyans ve pırlanta yüzüğün özellikle gözler önüne serilmesi dikkatleri çekti.

Özcan Deniz'in bu evliliğe karşı çıkan ve daha önce konuyla alakalı, "İstemiyorum" yorumunu yapan annesi Kadriye Deniz ise törene katılmayarak magazin gündemine bomba gibi düştü.

3559829-0ef1fbb01ce19b1c27978c6b0137eea2-640x640.jpg

Anne Deniz, geçtiğimiz aylarda, "Oğlunuzun evlenmesine sıcak bakıyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Özcan da duysun bunu; evlenmesini istemiyorum. Bir tane çocuğu var. Kız arkadaşıyla mutluluklar diliyorum. Ama illa nikah masasına mı oturmak lazım? Belki böyle konuşmam kız arkadaşının gücüne gidebilir, bilmiyorum. Ama istemiyorum."

"HAMİLE OLDUĞU İÇİN EVLENDİ"

Özcan Deniz'in, 1.5 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile neden bu kadar çabuk evlendiği herkesi şaşırttı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar hamile. Ünlü şarkıcı hamile olduğu için Samar Dadgar ile dünyaevine girdi.

3559829-17a0c01c6800f2eeb16f3d0a976b7868-640x640.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN