Özge Özpirinçci, hayranının isteği üzerine öyle bir şey yaptı ki, görenler şaştı kaldı! O anları paylaştı

Özge Özpirinçci, hayranının isteği üzerine öyle bir şey yaptı ki, görenler şaştı kaldı! O anları paylaştı

BluTV'de 2021 yılında yayınlanan 'İlk ve Son' dizisindeki 'Deniz' karakteriyle beğeni toplayan Özge Özpirinçci, bir hayranından gelen ilginç isteği kırmadı. O anları anlatan ünlü oyuncunun paylaşımı binlerce beğeni aldı. İşte detaylar...

Özge Özpirinçci, Bodum'da bir hayranıyla yaşadığı diyaloğu sosyal medyadan paylaştı. Hayranının, oynadığı 'İlk ve Son' dizisindeki gibi küfür etmesini istediğini söyleyen 37 yaşındaki oyuncu, "Mesleki hayatımdaki en güzel iltifatlardan birini aldım" dedi.

İSTEK ÜZERİNE HAYRANINA KÜFÜR ETTİ

Özgü Özpirinçci'nin paylaşımı şöyle:

"Az önce mesleki hayatımdaki en güzel iltifatlardan birini aldım. Bulunduğum mekanda yan yana eğlendiğim bir hanımefendi yanıma gelip fotoğraf çektirmek istedi. Tabii ki dedim. 'İlk ve Son'u defalarca izlediğini ve çok sevdiğini söyledi. Teşekkür ettim.

'Benim için bir kere küfreder misiniz?' dedi. Önce kahkaha attım sonra aklıma Succession dizisinde oynayan ve her röportajında bundan bahseden Brian Cox geldi.

Twitter'ı olmayan ve hala aynı mekanda eğlendiğim Hande Hanım çok teşekkür ederim. Bana kendimi çok güzel hissettirdiniz. Deniz'e de selam olsun."

ozge-ozpirincci-hayranina-kufur-etti.jpg

ozge-ozpirincci-kufur.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN