Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli'den kahreden haber! Sevenleri yasta...

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli'den kahreden haber! Sevenleri yasta...

Bir süre önce pankreas kanseri teşhisi konulan ve kemoterapi tedavisi gören Tanyeli'den acı haber geldi. Ünlü isimden gelen kahreden haber sevenlerini yasa boğdu.

Sahne şovlarıyla bir döneme damga vurarak 'Tanyeli' ismiyle efsaneleşen ve bir süre önce pankreas kanserine yakalandığını açıklayan Öznür Kral'dan kahreden haber geldi. Tanyeli'den gelen acı haber hayranlarını yasa boğdu.

Bir süre önce pankreas kanseri teşhisi konan ve tedavisine hemen başlanan Tanyeli, geçtiğimiz aylarda saçlarını kazıtarak kemoterapi tedavisine başlamıştı. Ünlü isim son olarak Beyaz TV canlı yayınına katılarak 'Söylemezsem Olmaz' programı sunucusu Bilal Özcan'ın "Mezar yeri aldın mı?" sorusuyla şok olan Tanyeli'nin sağlık durumu merak konusu oldu. Ünlü isimden acı haber geldi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla bir açıklama yayınlayan Tanyeli, ağabeyini kaybettiğini açıkladı. Ünlü ismin paylaşımı sevenlerini duygulandırırken magazin gündemine bomba gibi düştü. Tanyeli, ağabeyini de annesi gibi kanser nedeniyle kaybettiğini açıkladı. Bir süredir pankreas tedavisi gören Tanyeli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kanser işte, annemden sonra, 54 yaşında abimin de sebebi oldu...
Aylardır mücadele eden ve her yerini saran kanser.
Bugün abim de kansere yenik düştü, Hakk'ın rahmetine kavuştu.
Bir melekti, iyi bir insandı, bir başka hikayeydi abim... Satırlara değil sayfalara sığmayan bir sürü acı deneyimle doluydu dünya günlüğü... Dersler sert, o ise çok naifti.
Çocukluğumda dayaklar deryasında bize siper olan canım kahramanım kara yağız ağbim.
Ruhun özgürleşti...
Mekanın cennet bahçeleri olsun .
Allah’ımdan niyaz ederim, dualarım duyulsun. Seni çok seviyorum. Hoşçakal abim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN