Papağanların arasındaki gizli kelebeği bulabilirseniz olağanüstü zekanız var! Sadece 7 saniyeniz var

Papağanların arasındaki gizli kelebeği bulabilirseniz olağanüstü zekanız var! Sadece 7 saniyeniz var

Olağanüstü görüşe sahip kişiler, papağanların arasındaki gizli kelebeği 7 saniyede bulabilirler. Onlardan biri misin? Şimdi bu meydan okumayı deneyin!

İllüzyon, Latince illudere fiilinden türetilmiştir, bu da alay etmek veya kandırmak anlamına gelir ve optik illüzyon resimleri insan zihnini kandırmak için tasarlanmıştır. Bu tür zorluklar, bir bireyin keskinliğini ve dikkatini belirlemenin en basit yollarından biri olarak kabul edilir.

Optik illüzyonlar beynimizin görsel bilgiyi algılama biçimini değiştirir ve sıklıkla gerçekliğin yanlış yorumlanmasına yol açar. Sinirbilimciler, beynin gerçeklik algısını nasıl yarattığını incelemek için optik yanılsama resimlerini kullandılar.

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Düzenli olarak optik illüzyon bulmacaları uygulayan bireylerin problem çözme ve gözlem becerilerinde akranlarına göre daha iyi olduğu görülüyor. Görsel becerilerinizi hızlı bir şekilde test etmek için oyun oynamaya var mısınız? O halde şimdi bu mücadeleyi deneyin!

Yukarıda paylaşılan görsel, bir ağaca tünemiş bir grup rengarenk papağanı göstermektedir. Küçük bir kelebek bir şekilde aralarına girmeyi başarmış. Okuyucular için zorluk kelebeği 7 saniyede tespit etmektir. Bu meydan okuma ne kadar dikkatli olduğunuzu test edecek. Zamanınız şimdi başlıyor!

GİZLİ FARKLARI GÖRDÜN MÜ?

Resmi dikkatlice kontrol edin. Kelebeği fark ettiniz mi? Görseli dikkatlice arayın, tam karşınızda olabilir. Keskin gözlere sahip insanlar kelebeği diğer okuyuculara göre daha hızlı fark edebilirler. Eğer süre içerisinde onu fark edemezseniz cesaretiniz kırılmasın.

Pratik yapmaya devam edin, yakında kesinlikle gelişeceksiniz. Acele edin; zaman geçiyor. Süre dolmadan görsele dikkatlice bakın. Ve… Süre doldu. Gizli kelebeği gördün mü?

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Bakmayı bırak! Kelebeği fark etmeyi başaran okuyuculara kocaman bir duyuru; sizler gerçekten de aralarında en dikkatli olanlarsınız. Kelebeği bulamayanlar aşağıda verilen çözümü bulabilirler.

Kelebek resmin sol tarafında görülebiliyor, turuncu göğüslü papağanın yanında oturuyor.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN