Photoshop kraliçesi Deniz Seki'den estetik yorumu! Sosyal medyanın diline düştü

Photoshop kraliçesi Deniz Seki'den estetik yorumu! Sosyal medyanın diline düştü

Fotoğraflarına yaptığı shoplarla sosyal meydanın diline düşen Deniz Seki'den estetik itirafı geldi. Seki verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Bakın ünlü şarkıcı neler söyledi?

Kilolarından dolayı sürekli photoshop programlarıyla kendini zayıflatan Deniz Seki, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. En son Manisa'da verdiği bir konserde fotoğraflarıyla oynayan Seki'nin gerçek görselleri belediye tarafından paylaşılınca sosyal medyaya rezil olmuştu. Seki, verdiği bir röportajda bu defa estetik için ilginç açıklamalar yaptı.

seki.jpg

DENİZ SEKİ SOSYAL MEYDANIN DİLİNE DÜŞTÜ


Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Women’s Style Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulundu. Estetiğe karşı olmadığını söyleyen Seki, yer çekimi kanunu örnek gösterdi. Şarkıcının o açıklamaları sosyal medyanın diline düştü.

denizseki.jpg

ESTETİKLE İLGİLİ İLGİNÇ SÖZLER

Seki verdiği röportajda “Estetiğin fazlasına karşıyım ama estetiğe karşı değilim. Yer çekimi denen bir kanun var. Ve biz kadınlar her zaman güzel ve genç hissetmek istiyoruz. Ve kendimize bakmamız gerekiyor. Ufak tefek dokunuşlara evet ama fazlasına hayır” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN