Pınar Altuğ amuda kalktı sosyal medya yıkıldı!

Pınar Altuğ amuda kalktı sosyal medya yıkıldı!

Detoks kampına giren Pınar Altuğ yaptıkları ile sosyal medyanın gündeminde. Pınar Altuğ'un sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarda amuda kalktığı görülürken takipçileri "48 yaşında bu hareketi yapabilmen çok iyi" yorumlarını yaptı.

PINAR ALTUĞ 48 YAŞINDA DETOKS KAMPINDA AMUDA KALKTI

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ son zamanlarda oyunculuğu ile değil de özel hayatında yaptıkları ile gündeme geliyor. En son olarak çocuğunu eşine emanet eden Pınar Altuğ detoks kampında yaptıkları konuşuluyor. Pınar Altuğ'un kampta arkadaşları ile yaptığı hareketlerle olay oldu.

Detoks kampında amuda kalkan Pınar Altuğ bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. 48 yaşındaki Pınar Altuğ Miss Turkey jüriliği yapmıştı. Küçük kızını eşine emanet eden Pınar Altuğ kendini yenilemek için kampa kapandı.

pinar-altug.jpg
MISS TURKEY GECESİNE SİYAH DEKOLTE ELBİSESİ İLE KATILMIŞTI

Pınar Altuğ Miss Turkey 2022 gecesinde giydiği derin dekolte siyah elbisesi ile de konuşulmuş ve Altuğ'un bu kadar fit kalması hayranlarından tam not almıştı. 48 yaşındaki Pınar Altuğ Miss Turkey 2022 törenine siyah derin dekolteli elbisesi ile katılmış ve yıllara meydan okuduğunu cümle aleme göstermişti. Kendisine bu kadar genç kalmayı nasıl başardığını soranlara Pınar Altuğ fit formunu spora borçlu olduğunu açıklamıştı. Pınar Altuğ hem iş stresini hem de kendisini yenilemek yakın arkadaşları ile birlikte spor yapıyor.

pinar-altug-001.jpg

YAŞINA RAĞMEN İYİ HAREKET YAPIYORSUN

Pınar Altuğ'un bir süredir yoga yaptığı da biliniyor. 48 yaşındaki Pınar Altuğ'un detoks kampında amuda kalktığı pozlardaki esnekliği ağızları açık bıraktı. Pınar Altuğ amuda kalktığı kareleri ise sosyal medyada beğeni topladı.

pinar-altug-amuda.jpg

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un sosyal medyadaki bazı takipçileri "Yaşına rağmen iyi hareketler yapıyorsun" yorumlarında bulundular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN