Pınar Deniz’in gözyaşlarının sebebi belli oldu! Bu kez mutluluktan ağladı! Sevgilisinin o teklifi karşısında...

Pınar Deniz’in gözyaşlarının sebebi belli oldu! Bu kez mutluluktan ağladı! Sevgilisinin o teklifi karşısında...

Uzun süredir birlikte olan Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çifti yine magazin gündeminde düşmüyor. Son olarak projelerinin sezon finale girmesi ile soluğu baş başa tatilde alan çift, bu kez mutluluk gözyaşları ile gündem oldu. Pınar Deniz, sevgilisinin o teklifi karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar…

Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz, uzun süredir birliktelik yaşadığı Kaan Yıldırım ile dizisi sezon finali yapar yapma tatile çıktı. Ülke ülke gezen çift bu anlarını sıklıkla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Hadise ve Hande Erçel ile olan birlikteliği kısa süren Kaan Yıldırım, aşkı bu kez başarılı oyuncu Pınar Deniz’de buldu. Neredeyse 1 yıldır birlikte olan çift aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

ppp.jpg

GÖZYAŞLARININ SEBEBİ BELLİ OLDU!

İlişkileri dolu dizgin devam eden çift tatilden tatile koşarken bomba bir paylaşımla gündeme geldi. Son olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımla kafalarda soru işaretine neden olan Pınar Deniz, ağlarken çekilen bir fotoğrafını, "işte öyle birşey ... 06.08.2023" notuyla paylaşınca olanlar oldu.

pp.jpg

ROMANTİK EVLİLİK TEKLİFİ

Pınar Deniz’in bu paylaşımı kafa karışıklığına sebep olurken Kaan Yıldırım’dan gelen paylaşım taşları yerine oturttu. Yıldırım, sevgilisi ile fotoğraflarını paylaşarak “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir” notu ile paylaşınca çiftin evleneceği anlaşıldı.

p.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN