Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak yıllar içerisindeki değişimi ile şaşırttı

Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak yıllar içerisindeki değişimi ile şaşırttı

İlk olarak 2011 yıllında yayınlanan ve yayınlandığı döneme damga vuran bir grup liseli öğrencinin hayatını anlatan 'Pis Yedili' dizisinin Dilkopat'ı Güneş Zavrak'ın yıllar içerisindeki değişimi görenleri şaşırtıyor.

Başrollerinde Kadir Doğulu, Eda Ece, Uraz Kagılaroğlu, Asuman Dabak, Halil Babur, Özge Özberk, Burak Alkaş ve Ayşegül Aldinç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Pis Yedili, yayınlandığı dönemde izleyicileri ekrana kilitlemişti.

dgsdgsdgsdgsdg.jpg

Birbirinden renkli karakterlerin yer aldığı dizide 'Dilkopat' karakterini canlandıran Güneş Zavrak, izleyicilerin sempatisini kazanmıştı.

cbxcbxcbxcbb.jpg

Pis Yedili'nin ardından birkaç projede daha yer alan Güneş Zavrak, son olarak Elime Bırakma adlı dizi ile izleyicinin karşısına çıktı.

wetgetgetwey-001.jpg

Elime Bırakma'nın final yapmasının ardından ekranlarda ara veren Zavrak'ın yıllar içerisindeki değişimi ise görenleri şaşırtıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN