'Popun prensesi' tacını devretti: Neslimizin en ikonik ismi Taylor Swift

'Popun prensesi' tacını devretti: Neslimizin en ikonik ismi Taylor Swift

"Popun prensesi" lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Britney Spears, bu yıl müzik listelerinde kırdığı rekorlarla ve konser hasılatıyla gündemden düşmeyen Taylor Swift'ten övgü dolu sözlerle bahsederek, "Taylor neslimizin en ikonik pop şarkıcısı oldu" dedi.

Son dönemde satış rekoru kıran otobiyografisi "Woman In Me" (İçimdeki Kadın) ile gündemde olan ABD'li pop yıldızı Britney Spears, sosyal medya hesabından ünlü şarkıcı Taylor Swift'e övgülerde bulunduğu bir paylaşım yaptı.

Spears, bu yıl çıktığı "The Eras Tour" adındaki dünya turnesiyle hem konser hem de sinema hasılatında ciddi gelir elde ederek milyarder olan Swift ile 2003 ve 2008 yıllarında çekilen iki fotoğrafını paylaşarak, "Taylor isminde bir kız gelip sana şarkı söylemek istiyor dediler. Ben de 'Tabii' dedim. Gitar çalıp çok güzel bir şarkı söyledi. İnanılmazdı!" diye yazdı.

1-018.jpg

'FİLM İZLEMEK YERİNE ONUN VİDEOLARINI İZLİYORUM'

Pop ikonu, sözlerinin devamında Swift için "Fotoğrafımızı çektiler ve Taylor neslimizin en ikonik pop şarkıcısı oldu. Şimdi stadyumlarda şarkı söylüyor. Film izlemek yerine onun videolarını izlemeyi tercih ediyorum. O harika biri. Ona bayılıyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN